Temat: Muscle pharm – dobry zestaw odżywek
Nie spodziewałem się, że budowanie masy mięśniowej zależy tak naprawdę od bardzo wielu różnych czynników. W rzeczywistości jak się okazuje ważne są nie tylko ćwiczenia, ale to co spożywamy oraz jakie suplementy wybieramy. Skoro więc poznałem temat nieco bliżej przyszedł również czas na to, by swoją dietę wesprzeć o jakieś suplementy. Sporo różnych produktów na rynku widziałem ale nie wybierałem spośród tych najbardziej znanych marek. Ostatecznie zdecydowałem się na Muscle pharm i mogę powiedzieć, że to fajna propozycja, która prawdopodobnie będzie w stanie przypaść do gustu zdecydowanej większości osób, które ciężko trenują.
W ofercie firmy znajduje się sporo różnorakich produktów, dlatego tak naprawdę każdy będzie mógł wybrać coś odpowiedniego. Sam postawiłem na początku na propozycje białkowe, które jak wiadomo są podstawowym elementem każdego poważnego treningu. Jeśli chodzi o białka, jakie są obecnie w sprzedaży to oczywiście propozycje są różne, ale najlepiej wybierać te najbardziej wartościowe w tym również białka BCAA, które oczywiście firma muscle pharm również ma w sprzedaży, dlatego zachęcam do tego, by tą propozycję wybrać i zobaczyć, że na treningu będzie można w końcu osiągnąć coś więcej.
Po kilku tygodniach treningu z Muscle pharm mogę powiedzieć, że te suplementy rzeczywiście fajnie się sprawdzają i są dobrą propozycję. Skoro jestem z nich zadowolony to polecam również ich zastosowanie Wam. W ofercie poza białkami są także inne propozycje klasycznie stosowanych odżywek około treningowych. Ostatecznie to na co będziecie się decydować zależy wyłącznie od nas, dlatego zachęcam do tego, by zapoznać się z ofertą i na pewno coś interesującego dla siebie będziecie w stanie znaleźć. Nie trzeba się decydować wyłącznie na najbardziej znane i najdroższe marki, by zagwarantować sobie, że organizm będzie korzystał z treningu w taki sposób, że budowanie masy będzie łatwiejsze. Czasami wystarczy wybrać mniej znaną markę, której jakość będzie taka sama a czasami lepsza a cena zdecydowanie niższa.