1

Temat: Megabol gainer 737 – więcej białka

Każdy kolejny trening na siłowni starałem się wykonywać na 100%, ale wypracowanie zadowalających efektów okazało się bardzo trudne. W związku z tym dość długo zastanawiałem się z czego to wynika i co można zmienić. Teoretycznie odżywiałem się tak jak to mówi się o odżywianiu dla sportowców, dużo zdrowych białkowych składników, a jednak nie udało się budować masy mięśniowej. W sumie nie wiedziałem co zmienić i nie przyswajałem informacji o tym jak bardzo ważnym składnikiem mogą być odżywki białkowe, które są dostępne na rynku. I właśnie okazało się, że to ich mi brakowało i dzięki nim potem udało się wypracować coś więcej.

Jedną z propozycji, która trafiła do mnie na początku był Megabol gainer 737. Odżywka białkowa z powiększoną ilością białka okazała się być doskonałą propozycją, która spełniła moje oczekiwania. Właściwie trudno tutaj mówić o jakichś oczekiwaniach, ponieważ nie do końca wiedziałem czego się spodziewać, dlatego takie stwierdzenie jest nieco przesadzone. Ogólnie jednak mogę powiedzieć, że odżywka, którą spróbowałem wpłynęła na mój trening i przyniosła wiele pozytywnych efektów, dlatego na tą chwilę mogę ocenić ją pozytywnie.

Megabol gainer 737 to kompleksowe zestawienie różnych białek jak to wypada w przypadku produktu typu gainer. Producent postarał się o zrealizowanie składu, który będzie stymulował mięśnie do rozrostu. Jestem raczej laikiem, dlatego trudno mi tutaj rozstrzygać jednoznacznie, ale wydaje się, że produkt jest naprawdę dobrze wykonany i może nieść za sobą wiele pozytywnych efektów dla wszystkich ciężko trenujących osób. Dlatego w moim przekonaniu warto się nim zainteresować i sięgnąć po niego, by wypracować w miarę możliwości masę mięśniową. W moim przypadku ten produkt dobrze się sprawdził i na siłowni udało mi się osiągać coś więcej. W niektórych sytuacjach nawet byłem zaskoczony tym, że masa mięśniowa rozwija się tak dobrze i efekty treningu widać tak szybko. teraz już wiem, że są takie sytuacje, gdy suplementacja może być idealnym rozwiązaniem i warto ją wziąć pod uwagę.