1

Temat: Xpand- Relacja

Srodki: Xpand Dinamize duza pucha i troche Mono Vitalmaxa mam ale to nie za dużo tego ok 150-200g- resztki

Typ Treningu: HST z naciskiem na ręce
-Wyciskanie na płasko
-Wyciskanie na skosie
-Sciaganie za plecami
-Sciaganie do klatki
-Uginania hantlami stojąc
-Uginanie na modlitewniku (prostym gryfem)
-Uginanie w podporze o udo
-Uginanie kratownica siedząc
-Uginanie gryfem prostym stojąc za glowa
-Sciaganie drazszka na wyciągu
-Wyciskanie na barki z przed klaty
-Unoszenie hantli w bok
-Podciaganie na kaptury sztangi
-Pryzsiady
-Wspiecia na maszynie

Xpanda dostałem dopiero w ostatni dzien 15-stek tak wiec od samego pcozadku go nie jjem. zacząłem go 20.01.2006

Dawkowanie:
Dni Treningowe:z rana przed sniadaniem 1 porcja+ 1 porcja po treningu+5g mono
Dni Nietreningowe:1 porcja z rana przed sniadaniem+ 5g mono

Dieta:Jem 5 razy dziennie staram sie jeść wartościowe produkty.

Efekty na obecna chwile: Juz po 1 dawce czułem wiecej energii na treningu i ladna pompe. Energii nawet az za dużo bo po skonczonym treningu mialem ochote jeszcze jeden zrobić i tak pokusiłem sie na 2-3 seire dodakowe na ręce taki wybryk

ps:produkt zakupiony u PowerBena hrhr

2

Odp: Xpand- Relacja

no czekamy na relacje

ja bym brał xpanda przed treningiem a po treningu mono
zeby był kop do treningu, a zresztą tak sie go powinno stosować big_smile

3

no prosze i Oli sie skusił na HST :

XP bierz pol porcji rano, porcje przed treningiem i pol porcji 30-45min po treningu.
bezpośrednio po treningu pij gainera.

4

hrhr no skusiłem sie ale nie jestem nadal pewny do tego ale cóż big_smile zobaczymy co to z tego bedzie : jak narazie jest good bo w 15stkach jak sprawdzałem maxy było 95kg na klatę a teraz jest 100kg i to zanim Xpanda wziąłem (niechwalac sie) to mysle ze w wyciskaniu do 140kg wrócę big_smile

hmmm dzieki Willilam_ za uwagę ebde tak brał a w dni nietreningowe brac normalnie 1 porcxje przed sniadaniem ?

5

no Oli abys wrócił w taki stan jak na fotkach po cyklu big_smile:D:D

6

heh juz prawie wróciłem jeszcze tylko 0,5kg mi brakuje

7

szalejesz big_smile jak zobaczę foty to uwierzę Oli big_smile:D:D

8

hehehe HST jeast zajebiste. a jak sie jeszcze robi na zmianę z treningiem dzielonym tez na zasadach HST, to juz wogole poezja

w nietreningowe 2x dziennie po pol miarki

9

jak to dzielony na zasadach hst? rozjaśnij troche....

10

o ile dobrze kojarzę chodzi o dzielony na zasadzie stalej progresji ciezaru...czy tak Willilam_??

no OLI pogratulować

11

tak o to chodzi.
ustalamy sobie, ze za 6 tyg robimy takim i takim ciezarem.
pierwsze treningi beda lekkie, ale miesien bedzie pobudzany.
patrzcie co robią trojboisci.

12

''lekkie'' zesjscie z tematu, ale te pierwsze treningi na hst są naprawdę ''nudne''; dziś skończyłem hst, nie robiłem negatywow, bo juz niewyrabialem tak chcialao sie dzielonego;

13

jak wrazenia i efekty ?

14

Roqui nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca na koniec sie zobaczy czy warto było ten HST robić
a wczoraj sie wkurzyłem grrr : nie wiem czemu po treningu mnie glowa zaczęła bolec i jakieś nudnosci nie mialem im przez to ominąłem 2 posilki : grrrrrr dziś juz jest oka ale szkoda wczorajszego dnia

15

zajebiste uczucie gdy jesteś caly spompowany;
tylko te pierwsze 4 treningi na 1 i 15-tkach są za slabe dla mnie; poprawiła sie wytrzymalosc, sila.... dokładnie nie wiem ile bo nie sprawdzalem, ale czuc roznice jak weszlem na dzielony no i separacja barkow sie poprawila;

16

HST rulez....ten trening wymiata a pierwsze dni są slabe, ale z czasem zadowolenie wzrasta.

17

takie malutkie obserwacjie dziś nie wiem czy to wina samego Xpanda czy HST tez sie tu udzielił jestem taki jakby bardziej napompowany mięśnie zrobiły sie twardsze i jakoś zaczynają inaczej wyglądać
ps: jak siedzicie na kompie po ok godzince tez wam robią sie wam pod cyckami takie uśmieszki czerwone : znaczy sie odcisnieta na skorze linia klatki ; ?? to chyba wina z troche bruzszka lapnąłem i sie ściskają cycki z bruzchem i odciskają .... chyba

18

fajne spostrzezenia - moja zona jak przeczytała o tych uśmieszkach to jeszcze sie smieje hehehehe

ps mnie tez sie robią uśmieszki czasami big_smile

19

tu nie ma co sie smiac ino płakać ja sie gruby robie : ale w marcu zacznę biegać jak śnieg stopnieje wiec moze bedzie dobrze big_smile

20

i znowu schudniesz nie wiadomo ile ; nie przejmuj sie, masz do lata sam spadnie

21

od biegania tak masa nie spadnie jak bedzie sie dobrze odżywiał a wydolność ogranizmu tez potrzebna

22

tu właśnie o to chodzi, ze LELAND sie zle odzywia ; rob 20-30min skakanki po treningu i odrazu po nich gainer.

23

tak by było najlepiej a Oli kupiłeś jakiego gainera ?? Sports one ma nawet niskie ceny, poprostu fajne gainerki , z górnej polki gain fast lub ultra mass ale one po 200zl za 4,5kg dodatni bilans kaloryczny musi byc zeby lapy rosly Oli big_smile:D:D

24

hrhrhr tak kupuje w mrcu gainera... omadren 25 sie nazywa <lol> hrhrhr :

25

oli widze rozkręciłeś sie z koksem widze gratuluje powrotów do wagi po cyklu byle tak dalej rośnij duży
P.S linda w telewizji mówił ze jak będziesz pil mleko będziesz wielki