1

Temat: Mass XXL+Classic Creatine Monohydrate 80mesh+Dextro Juice

Witam,chce zrobić sobie dobra, pierwsza kuracje, do 5 zl, tylko nie wiem jak ja ulozyc.
przykładowy zestaw to: listli!--coloro:red--span color:red !--/coloro--gainer:!--colorc--/span!--/colorc-- !Trec Mass XXL, lub !--coloro:red--span color:red !--/coloro--bialko+wegiel:!--colorc--/span!--/colorc-- Ostrowia WPC 8 Bialko Serwatki + Vitalmax Complex Carbo,/lilibialko+wegiel: Ostrowia WPC 8 Bialko Serwatki + Vitalmax Complex Carbo,/liliglutamina: Activita L-Glutamina Powder,/lilikreatyna+dex: Vitalmax Classic Creatine Monohydrate 80mesh + Olimp Dextro Juice./li/listGlownym celem jest nabycie czystej masy mięśniowej (z fatem problemu nie mam). Na pewno potrzebne bedzie bialko i wegle (lub gainera), glutamina, kreatyna+dekstroza.
Korekta w powyzszym wskazana (ktore konkretnie wybrac, ile, jak stosowac, jakich firm?). Czy cykl na 8 tyg.
wystarczy? Problemu z kasa nie ma, niedługo ide do pracy, wiec jak skończę suplowac, bede musial sie czymś bronic przed spadkami, to tez trzeba uwzglednic.Scislej diety nie mam, ale stosuje kilka najważniejszych wskazowek:listlidobre sniadanie, lub platki+mleko, /liliw ciągu dnia jakiś ryz, czasem z warzywami, staram sie caly czas coś jesc,/liliprzed treningiem makaron,/lilipo treningu banany, dużo wegli w postaci platki+mleko,/liliw ciągu dnia ryba, a także przed spaniem, tak ze caly dzien dostarczam bialko,/lilijem owoce, witaminy./li/list"Na sucho" przyrost oczywiście jest (wiecej sily, mniej masy), tylko chciałbym takim cyklem jednak konkretniej przypakowac, czyli jak juz pisalem, nabrać konkretniejszej masy miesniowej.

2

Odp: Mass XXL+Classic Creatine Monohydrate 80mesh+Dextro Juice

pierwszedo tego kompleks witamin i mineralow:olimp vita min multiple, daily formulajak masz kasę to kup lepsze bialko czy gainer: coś z dynamize, sport one, universal itpvitalmax ale nie 8 tylko 25 ta zielona

3

Odp: Mass XXL+Classic Creatine Monohydrate 80mesh+Dextro Juice

Jak będziesz miał kasę to po cyklu kup sobie BCAA