Temat: Testosterol - poradzcie!!!
Witam!
Chce prosić o jakas opinie na temat testosterolu.
wyczytałem na Allegro (aukcje) ze jest to naturalne i nie ma skutków ubocznych, wiec nie są to sterydy chociaż tak dzialaja. Czy to prawda
pomóżcie :!:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Testosterol - poradzcie!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Chce prosić o jakas opinie na temat testosterolu.
wyczytałem na Allegro (aukcje) ze jest to naturalne i nie ma skutków ubocznych, wiec nie są to sterydy chociaż tak dzialaja. Czy to prawda
pomóżcie :!:
Testosterol to coś na podobę żmą cudow nieoczekuj po tym będziesz mial tylko leprze spanie czyli leprza regeneracje.
Legalne Sterydy - to najlepszy sposob zaraklamowania srodka wspomagajacego.
Chwyt stosowany przez Megabola (i wiele innych firm), niestety najczęściej tylko chwyt.
Sprawdza sie tylko w przypadku kilku produktow.
Poszukaj o tym opinii na forum.
Ludzie mówią w większości jednoznacznie - szajs .
Przez miesiąc brałem dawkę potrojna i niczego konkretnego nie zaobserwowalem.
Zreszta, tego sie spodziewalem, bo wiele od steroli roślinnych oczekiwać nie mozna.
ja tez to brałem wpierw niebylo nic z efektow wkoncu zwiekrzylem dawkę do 4 dziennie i tylko lepiej mi sie ćwiczyło lrzej ale niebylo zadnych przyrostów sily czy masy, ale faktycznie śpi sie potym fajnie;d
No to w takim razie co brac? Wiem napewno ze kreatyna jest w porzadku, ale te serwatki, bialka.... to wszystko jest ciężkim tematem jak sie w tym nie siedzi.
poradźcie co bedzie najlepsze, zeby zbudować troche masy.
Tzn, chce najpierw nabrać troche masy, a potem zrobić rzezbe.
jak jesteś chudy, masz niedowage, kupuj gainery
A np.
MASS XXL Trecaż To bedzie chyba dobre?
To bedzie bardzo dobre
jeśli zachowasz odpowiednia dietę bo nie sztuka jeść gainera zamiast kolacji np i nic nie zyskasz wtedy. Musisz sobie ułożyć dietę tak zeby miec nadwyżkę energetyczna, najlepiej z bialka.
Co do testosterolu to nie oczekuj po nim niczego w zadnej dawce(wyprubowalem) niestety nawet walenie w klatę nie daje zadnych efektow tylko sińce .
Fakt ze powoduje pewne anomalie, ze czasem dostajesz boost energetyczny, ale efekty nie są regularne wiedz nie bede przechwalal.
btw Laur1e jak tam slub ??
stres jak jasna holera i w dodatku ten pierwszy taniec , kurde ale bedzie masa, prawie niespie w nocy
a kiedy slub wstaw później fotki jak możesz
Psycho? ożeniłeś sie?
1 wrzesnia, kurde serio w nocy juz mam schizy i spać nie mogę , co do fotek to sie zastanowię zobaczymy jak wyjdę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Testosterol - poradzcie!!!
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc