1

Temat: Po cyklu...

Witam.
Mam pytanie czy po cyklu na kreatynie, podczas przerwy jaka powinna byc przed nastepnym cyklem mozna brac aminokwasy i L-glutamine? Czy moze to tez zalicza sie pod jakiś cykl? Wogole co najlepiej wziąć po cyklu zeby utrzymać sile zdobyta na cyklu? Pzdr

2

Odp: Po cyklu...

możesz brac glutaminę i aminokwasy nawet przez caly rok ale jak niemasz tyle kasy to pocyklu jest to wskazane

3

Nawet było by to wskazane, na cyklu tez możesz oczywiście

4

tak jak mowisz... BCAA i Glutamine... Jak możesz to jedz ja 365 dni w roku //:-D :-D /

5

im dluzej będziesz brał tym dluzej utrzymasz masę /

6

Aha czyli mozna smialo kupić BCAA i L-Glutamine i brac to razem? Z tego co wiem to, są one aminokwasami, to jest sens branie tego i tego w dniu? Moze lepiej najpierw kupić BCAA a później L-Glutamine? Czy moze branie tego razem zwieksza efekty?

7

glutamina jest specyficzym aminokwasem którego wytworzenie przez organizm pochlania dużo substatow, dla twojej informacji 100g to 3g glutaminy, glutaminę powinno sie zjadać przed snem (chyba) a bcaa to są kompleksy aminokwasów które organizm nie umi wytworzyć a które są bardzo potrzebne do budowania muskulatury i trzeba brac BCAA wiec glutaminę i BCAA jak masz kasę bierz zawsze

8

Jak chcesz Bcaa z Glutamina to możesz kupić sobie g-power ze sport'a one