Temat: Dibencozide Magnum
Mam pytanie.
czytałem juz o tym na forum i w innych źródłach ale juz sie zamotałem z tym wszystkim Czy Dibencozide jest coś warteż Czy szkoda na to kasy? Wiem ze jeden gosc twierdzi ze z bialkiem niezle mu masa poszla!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Dibencozide Magnum
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie.
czytałem juz o tym na forum i w innych źródłach ale juz sie zamotałem z tym wszystkim Czy Dibencozide jest coś warteż Czy szkoda na to kasy? Wiem ze jeden gosc twierdzi ze z bialkiem niezle mu masa poszla!
Co do tego suplementu zdania są podzielone. osobiście wiem, ze faktycznie z porzadna dieta i odpowiednia ilością bialka 3-4 g /KMC Dibencozide jest w stanie zdziałać duzo. Nie bede sie wypowiadał za wszystkich, ja pisze to co wiem i z czym mialem do czynienia, co widziałem na wlasne oczy.
Niech sie inni wypowiedza.
Ja właśnie myślałem zeby do tego sobie kupić jakas odzwywke bialkowa.
jeżeli sie zdecydujesz to uluz sobie diete...bialko jest uzupelnieniem diety...rozumiesz juz
Tak tak rozumiem.
Ale jakbym sobie jeszcze odzywke bialkowa wcinał to chyba by niezaszkodzilo a moze pomogło
Hehe pomoże pomoze.Pamietaj ze DM dziala w ten sposob iz golwnie będziesz wiecej jesc...
Wkoncu to witaminki
Noto ladnie.
Jak bede jadł jeszcze wiecej to wkoncu matka odetnie dostęp do lodówki to musze jeść zato produkty z duza zawartością bialeczka!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Dibencozide Magnum
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc