Temat: Porada

Siemka.
Potrzebuje kompleksowej porady.
Sprawa wyglada tak:Cwicze od ponad roku celem nie jest masa tylko ładnie wyrzezbiona sylwetka osiągnąłem to tylko ze za mało waze po tej reduckji calej.
Przy wzroscie 186 76kg.
Wizalem bialko poprawiło sie ale to jeszcze nie to.
Mam dietę wysokobialkowa bez tluszczu i minimalnie weglowadanow i szukam czagos na zwiekszenie suchej masy miensiowej, napompowania miesni ogulnie powiekszenia tej rzeźby ktora mam obecnie.
Fatu nie mam wogule.
zastanawiałem sie nad jablczanem lub stackiem kreatynowym i do tego odzywka bialkowa.
Chodzi o czysta masę miesniowa bez fatu i wody podskórnej jak w przypadku monohydratu.
Z gory dzieki za pomoc.Jezeli mozna podajcie dobre suple z tych kategorii.

2

Odp: Porada

musisz zwiększyć bilans kalorycznyjesc dużo bialka, weglowodanowi do tego jakiś gainer wysokoweglowymusisz przejsc bardziej na masei potem w tym rzezbictakie rozwiazanie bedzie najlepszejesli nie masz fatu to moze byc problem z tym ze mięśnie Ci sie zaczną spalaci np.
jak zrobić cykl z krę to troche Ci skoczy sila, mięśnie słabo a potem to spadnie...mam kumpla który łaził na siłkę 2 lata, przestał i wszystko z niego spadlo, bo mial szybka przemianę materiibez dodatniego bilansu kalorycznego bialko Ci nic nie dabo organizm bedzie je spalal,

3

Bilans dodatni mam przytyłem 7 kg ale teraz stoje w miejscu.
obżeram sie wrecz bialkiem w roznej postaci twarogi chude tuńczyk piersi itd wegle tez są ale stosunkowo mniej po odzywce białkowej teraz jak wziąłem miesni nawet sporo poszły a ze są swieta jest kasa wiec zastanawiam sie nad kreatyna zeby sie podpompowac i lepiej wyglądać no i do tego jakieś dobre bialko.

4

no staż masz możesz kupić kreatynę ale bym ćwiczył dalej na mase.

5

Jak uważasz jablczan na 1 raz starczy czy lepiej stacka sobie kupić np xpnad?

6

Czy starczy?! To myslisz czym kolejny cykl to slabsza kreatynażMoze krealkalyn? Albo sprobuj mono.

7

Poprostu nie wiem czy stać na poczatek nie bedzie za mocny dla mnie a mono raczej odpada

8

To krealkalyne albo moze CP i juz.

9

Do CP lepiej dokupić bialko czy krealkynaż

10

możesz kupić to i to,przyda sie napewno.

11

kup duza puchę CP masz pompe fajnasamo jedzenie bialka Ci nic nie dabo zostanie spalone, a nie przekazane na budowę miesnipostaraj sie lekko zwiększyć ilość ww w ciągu dnianp o 50g i tak przez 2 tygodnie, jak odczujesz ze idzie w mięśnie to bedzie okjak jeszcze nie, to zwiększ ilość jeszcze

12

A co byscie powiedzieli na odzywke bialkowa Viatmaxa zawierajaca kreatynę i do tego cell pumpaż

13

zakładam ze są tam śladowe ilosci kreatyny, wiec do końca nie zda egzaminu.

14

pozatym ta kreatyna jest w tym gainerzei bedzie bardzo słabo wchlaniana...

15

Dodaj troche węglowodanów i 3 minut aerobów po każdym treningu.
I wszystko //:-D :-D /

16

Nie wiem w sumie czy trudniej jest przybrać masę czy ją zrzucić. Sama mam problem ze zrzuceniem. Tak samo jak Wy na przybranie masy stosuję suplement. U mnie sprawdza się www.trizer.pl. Jest to produkt, który przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej i ułatwiający odkrycie mięśni. Już po miesięcznej kuracji zauważyłam różnicę w wyglądzie sylwetki. Ćwiczenia, trzymanie diety i suplement działają na mnie bardzo dobrze. Nie mam żadnych skutków ubocznych, nie pojawia sie problem ze snem, łatwo mi trzymać dietę, a to chyba najważniejsze w moim przypadku.