1

Temat: Rozterka...

Mam pytanko.....Jestem w kropce bo nie wiem na jaki produkt sie zdecydowac..... //:-( :-( OLIMP CREAPURE MONOHYDRATE powder czy Trec Creatine Mikronized 2 mesh+Taurine + DEXTROSA??? Co byscie bardziej polecali?????????????? ćwiczę juz ponad 13 miechow.... Wymiary i wage macie obok... POMOZCIE!!!!!!!Pozdrawiam!

2

Odp: Rozterka...

Jakie są roznice cenowe?

3

o ok 1 zl z olimpu jest drozsza...

4

HMM... osobiście chyba bym wziął olimpa.... chociaż tam jest jeszcze tauryna i dextro... a coś do krety treka nie mam zaufania

5

kup 500g zielonego Vitala3kg dextro juicevita min z olipu ta wieksza wersje za 30zl ew.
bialko gainer carbopodstawa to dieta

6

sporo czytałem ze te niby transporty krety nie działają ;najlepiej przetestuj na sobie wszystkie warianty i będziesz wiedział co najlepsze ;a z krety to vitalmax

7

Tak jak mówi SGuzik! ta kreatyna z olimpu gowno, treck - sama firma mow za siebie : Vitalmax - zdecydowanie lepsza kreta i tansza!

8

113729:date czw, 05 kwi 2007 - 22:30:name topinamburPol) ''(topinamburPol @ czw, 05 kwi 2007 - 22:30) snapback113729/snapback ''!sporo czytałem ze te niby transporty krety nie działają ;Wystarczy podstawowa wiedza z biologii i badania naukowe zeby wiedzieć o dzialaniu podwyższonego stezenia insuliny we krwi do transportowania roznych składników do komorek w ciele //:-D :-D /

9

Wiec polecacie mi krete z vitalmaxaż??..... Szczerze to nigdy bym nie przypuszczał ze ta firma jest az tak dobra.....

10

no taka ale mono w wodzie zamienia sie w kreatyninę 8minut a w dextrozie coś niecala minute.

11

nie no ok, jak tak jest to bede rozcieńczał to zaraz przed zazyciem... to nie problem //:-D :-D /

12

zawsze przed sozyciem sie rozrabia,

13

ja tam preferuje capsy, nie ma takich problemów

14

tak steeel <ok> widać ze sie znasz na rzeczy preferując kapsy //:-D :-D zwlaszcza, ze płacisz w nich glownie za kapsułkę a nie za dsam suplement, nieliczac tego, ze musisz ich zjeść z 1 dziennie //:-D :-D /

15

nie wiem czy to prawda ale proszek jak rozpuścisz jest szybciej przyswajany przez organizm...

16

prawda.
weźmy powiedzmy tabletkę - ma swoja okreslona powierzchnie.
jeśli ja podzielimy na 2 czesci, to jje powierzchnia jest juz wieksza, na im wiecej czesci ja podzielimy, tym powierzchnia bedzie wieksza, co za tym idzie tym szybciej organizm bedzie mógł ja wchlonac.

17

kupie chyba kreatynę Monohydrate 300g z vitalmaxa i dextrose plus 930g tez z vitala.... powinno wystarczyć na jeden cykl??? Jak mi radzicie to brac????? //huh.gif :huh: huh.gif ćwiczę 5-4 razy w tygodniu....

18

10g dziennie 42 dni wiec 420g ju mast baj 500g i 3kg dextrozy

19

a mam brac to zaraz po przebudzeniu i bezpośrednio po treningu?????????????????? za każdym razem w szklance wody mam rozpuścić 10g kreatyny i 30g dextrozy????????????

20

10g w 2-3 dawkach rano wystarczy 20g dextrozy a po treningu 40g i

21

Jeden ziomek z siłki powiedział mi zeby do rozpuszczonej juz dextrozy nie wsypywać krety i nie pic razem, czy to prawadaż 5gr krety to lyzeczka od herbaty, pytanie - plaska czy z gorkaż

22

z malym czubeczkiem, mono w dextrozie zamienia sie w kreatyninę w 48sek a w wodzie poand 8minut wiec rozsądniej bedzie wypic to osobno i to lecz czy to ma sens jeśli zaraz wlejesz to osobno?

23

A to ciekawe, widze znowu coś nowego.
To chyba najlepiej pic 10minut przed porcja krety dextro aby podnieść poziom insuliny a później mono //:-D :-D /