Temat: Watroba a suple

Jamess mam pytanie biorę juz suple z 5 miechow czy watroba dostaje troche.
Musze brac coś do regeneracji czy nie .

2

Odp: Watroba a suple

nie kierujcie pytań bezpośrednio do danej osoby !!!

zalezy co rozumiesz pod pojeciem suple zatuje, zadnych efektow specjalnych nie bedzie jeżeli wszystko bedzie w standardowych dawkach

3

stosowałem krete , Animal Mstack ( 2 opakowania) , HMB , glutaminę , Universal Aminno 3001
Co wy na to ?

4

a boli Cie watroba ?

5

mnie bolały bebechy kiedyś jak brałem dluzej kreatynę i dostałem ''obstrukcji''

6

Kreatyna lekko obciaza watrobe jak stsujesz duze dawki... Ale to obciazenie porównywalne jest do wypicia kilku soków pomidorowych...

7

Ja oprucz suplementów wcinam jeszcze silne leki tez na bazie sterydow, które bardzo obciążają organizm zwłaszcza narządy wewnętrzne jak watroba, zoladek, nerki.
Ale jakoś nie narzekam.
jeśli masz jakieś watpiliwosci to idź na USG albo na bardziej obiektywne badanie Gastroskopie i będziesz wiedział w jakim stanie masz watrobie i nie tylko.
Druga sprawa organizm także potrzebuje troche czasu na odpoczynek od supli, jakby niebylo wpływamy w minimalny sposob na organizm produktami modyfikowanymi chemicznie.
Pozdrawiam.

8

Kreatyna obciaza nerki

9

Dlatego należy odpowiednio i świadomie dobierać suplementy. Najlepiej poradzić się kogoś, kto ma z nimi większe doświadczenie. Nie warto brać niczego ze świadomością, że może zaszkodzić wątrobie albo innemu organowi. Ja sama szukając jakiegoś spalacz wybierałam spośród dostępnych dość długo. Sprawdzałam skład, pytałam o opinie i dopiero www.trizer.pl spełnił moje wymagania. Ułatwia spalanie tłuszczu, zmniejsza apetyt i jest w postaci tabletek. Postać, w jakiej jest dany produkt także była dla mnie ważna.