1

Temat: cell pump

Jak myslicie co bedzie lepsze na cykl... cell pump 665g czy cell pump 450g + jakiś monohydrant

2

Odp: cell pump

to za lezy co brałeś juz

3

dwa razy mono

4

wezz cp + mono

5

Bez urazy Wyselask ale wole zeby doradził mi ktoś z wiekszym doswiadczeniem ;

6

CP + mono, bierzesz rano mono, CP po treningu.

7

osiołek nie liczy sie doswiadczenie ale oczytanie : Fakt faktem najebany jestem jak cholera ale jakieś porad mogę dawać //:-D :-D /

8

osiołek dla twojego info te tematy sie juz powtarzają x razy i nawet jak sie na tym nie znasz mozna spokojnie wypowiadać sie na ten temat

9

osiołek zebys ty wiedział w polowie o tym tyle co Wyselask : to by było dobrze a wracając do tematu tez mam zamiar łykać Cp ichcetnie sie dowiem coś wiecej o tym //:-D :-D /

10

zalezy jak chcesz ćwiczyć dobierać suplemacje do stażu i pokoleji przechodzić z ze słabszych na silniejsze suple, czy chcesz sie troche poprawić przed wakacjami ( sezonowiec) jeśli pierwsza opcja to wes Cell Pumpa jeśli druga to niema sensu tego brac bo jakościowo i cenowo to nieprezentuje sie najlepiej ale na poczatek jest w sam raz numer 1

11

LukasKarola //:-D :-D Mam do Ciebie prośbę //:-D :-D Znam sie na odzywkach, a twój post mnie zaciekawił //:-D :-D Pokaz mi coś lepszego jakosciowo/cenowo niz CP //:-D :-D Bo ja naprawdę nie znam lepszych srodkow w tym przedziale cenowym //:-D :-D Pamietajac, ze na pełen cykl CP wydamy max 12 L //:-D :-D czekam z niecierpliwością //:-D :-D /

12

meta

13

Ja nieslyszalem jeszcze zlej opinii na temat CP.
Mozna go określić dwoma slowami Tanie i Dobre //:-D :-D /

14

Wyselask a z czym polecasz Cp

15

bialeczko, mono, dextro jouice, witaminki, bcaa, glutamina //:-D :-D Jest dużo opcji Ja bym wrzucił cp + mono + dextro i ewentualnie jakieś bialko i bcaa ( o ile masz siano ) i jeśli jechałeś juz wczesniej jakieś cykle na krecie //:-D :-D /

16

duży CP kosztuje w przedziale 8 - 90zl jak bardzo dobrze kupisz ale bardziej 90zl a jedna puszka to za mało , a mozna dodać z 20-3 zl i mozna miec coś naprawdę lepszego poza tym popatrz na skład jablczan + 1.5 AAKG + 0.5g tauryny, za taki skład 90zl to wg mnie dużo

17

chyba nie będziesz porównywał Trec'a z Biogenix'em bo to tak jakbys porównał Malucha z jakimś dobrym Mercem, sadzac po opiniach forumowiczy na temat trecka oplaca sie zaiwestowac w CP.
Pozatym lepiej miec czegoś mniej wypisane na etykiecie ale za to wiedziec, ze jakość jest dobra -> takie nawiazanie do tego, ze w CP jest "gorszy" skład

18

to twoje porownanie jest śmieszne Nitrobolon jest lepszy od Cell Pumpa wiem bo brałem poza tym niezamierzam sie licytować poza tym firma Trec a Biogenix via Olimp są porównywalne natomiast te dwa specyfiki o których mówimy juz nie na korzyść Nitrobolonu

19

Lukasz... biognix i Trec to firmy absolutnie bez porownania //:-D :-D i tutaj raczej sie nie klucby bo w każdej kategorii Biogenix zdecydowanie wyprzedza Trecka.
Co do tej ceny Cell Pumpa... kupisz dużego Cp za 9 zl i nie starczy Ci na cykl? ok, ale jak kupisz 2 male CP za 2x60zl to juz Ci w zupełności starczy na cykl.
12 zl i po sprawie.
A Lepszych specyfików musisz kupić za 120-a nawet 160zl ale 2 Puszki!!! nitrobolon... niby skład dużo lepszy, ale z dzialaniem... to juz inna historia genialność Cell pumpa polega właśnie na prostocie, nie znajdziesz lepszego srodka w tym przedziale wagowym //:-D :-D /Pozatym nie znajdziesz bardziej uniwersalnego srodka.
CP możesz stosować razem z mono, jako stopniowe przejscie z mono na stacki, możesz stosować samo, jako stack, oraz jako przejscie na wyższy poziom mieszajac np Cp z X-Pandem.
Genialnosc, Prostota, uniwersalność //:-D :-D Ahhh ja chyba musze wysłać jakiś list motywacyjny do Biogenixa i bede ich specem od reklamy /

20

moze juz dostajesz Cell Pumpy za darmo za reklamę na tym forum //laugh.gif lol laugh.gif /

21

chciałbym //:-( :-( /

22

Jakbys dostał posadę i potrzebował asystenta to wiesz pm zawsze na Ciebie czeka /

23

przesadzasz z tym CP i to wcale nie jest taki dobry towar, to zalezy gdzie sie zaopatrujesz ja biorę od kumpla który takie coś sprzedaje i mam niektóre suple za bardzo niskie ceny niestety jest to szczególnie Olimp, ale ostatnio kupiłem Premium Nutrition NO-CRE X3 600g za 90zl, z olimpu Creafusion 70zl ktora jest bardzo podobnym produktem jak CP, Crevolution z Biogenixu za 80zl ale jeśli chcesz zrobić tak naprawdę mocnyncykl to te suple mogą byc jedynie jego uzupelnieniem a tutaj CP prosty slaby stak za 90zl bo niby jest dobry a tak naprawdę to ceny są windowane do niebotycznych rozmiarów i uważam ze za ta cenę czyli 90zl bym tego nigdy niekupil, jakość towaru nie jest warta swojej ceny.Pozdro

24

Rozmawiamy o cenach detalicznych.
Tez mam olimp i Activite taniej od kumpla, ale jednak wole czasem coś dobrego kupić niz taniego.
ale tak dla własnej pwnosci nasteopny cykl zrobie na CreaFusion //:-D :-D /