1

Temat: Cell Pump + Monohydrate Kreatyny + Carbo

Cell Pump 450g + Monohydrate Kreatyny 500g + Carbo 2250gCykl przeiwdywany na około 6-7tygodni Poczatek 15.02.2007 lub  19.02.2007 (zalezy to od tego kiedy dostane odrzywki)Kosztu to około 170zl (dokladnie to 163zl)Po cyklu mam zamiar zainwestować w BCAA.Po skończeniu Cyklu Wstawie Fotki z przed i po cyklu 

2

Odp: Cell Pump + Monohydrate Kreatyny + Carbo

rozwiń troche ten watek o trening, diete, dawkowanie itp.

3

Al ty tu o coś pytasz ?/, mamy ocenić zakup czy jak ? bo nie rozumiem... powiedz coś wiecej na temat tego Cyklu /

4

Cykl sie dopiero zacznie od 19.02.2007 i bedzie trwał około 50dni(mowie około dlatego ze nie zawsze odmierzę dobrze 9g cell pump).Dawkowanie:Dzien Treningowy:*rano na suchy zoladek Monohydrate 5g + Complex Carbo 40g*przed treningiem (20min) Cell Pump 9g*bez pośrednio po treningu Monohydrate 5g + Complex Carbo 40gDzien NieTreningowy:*rano na suchy zoladek Monohydrate 5g + Complex Carbo 40g*popoludniu (2h po obiadku) Cell Pump 9g+*dodatkowo Multiwitaminy 2x1tabletka dziennie /Cena Cyklu:Cell Pump 450g 70zlMonohydrate Kreatyny 500g 46zlComplex Carbo 2250g 47zlMultivitaminum 50tabletek x2 4,50zl+4,50zl 9zlJesli chodzi o trening to on.Klata+Biceps+Brzuszki+LydkiWt.Barki+Kaptury+Triceps+PrzedramieSr.WolnneCzw.Klata+Brzuszki+LydkiPt.Nogi+Plecy+PrzedramieSobota.Biceps+Tricpes+BrzuszkiJesli chodzi o dietę too treningu twaróg hudy+troche mleczka+makaronW czasie treningu od 1,5 do 2litrow wody (do tego od 1l do 1,5l w szkole)Co 2 dni tuńczyk z puszkiDo tego staram sie nie jeść rzeczy tlustych, również pije codzienie 1-2szklanki mleka po przebudzeniuunikam slodyczy,chipsow,fast food'ow itp.Wiem ze nie jest moze to dobre dieta ale lepsze to niz nic!

5

Żołądek nigdy nie jest "suchy" //laugh.gif lol laugh.gif Masz dziwny trening troche.
Raz w tyg.
robisz nogi plecy i bary a resztę po 2razy :blink: /

6

rob lepiej jedna partie w tygodniu a porzadnie, pamietaj, ze mięśnie nie rosna jak je katujesz tylko jak odpoczywają

7

Kpw::.. masz wsumie racje ! i chyba tak zacznę robić od pocztaku cyklu dużo osób mówi ze mięśnie powinny odpocząć po wysilku... //:-D :-D /

8

'' ''!Kpw::.. masz wsumie racje ! no ba /

9

Czyli co 4razy w tygodniu starczy ? Pon.Klata+Biceps+6waidera+ABSWt.Wolne (6 Waidera+ABS w domku)Sr.Barki+Kaptury+6Waidera+ABSCzw.Wolne(6 Waidera+ABS w domku)Pt.Nogi+Przedramie+6Waider+ABSSo.Plecy+Triceps+6waidera+ABSNdz.Wolne(6 Waidera+ABS w domku)Dobry Plan Treningowy ?

10

dobre ale nie rob na raz A6W i ABS, zdecyduj sie na jedno

11

zmień dietę to co tam napisałeś jest śmieszne i slabe i jeszcze dziwniejsze jest to ze nikt ci na to nie zwrócił uwagi, bo jak nie poprawisz diety to te suple tylko zmarnujesz.cos w tym stylu 1sniadanie platki owsiane 100g +5 jajek w tym 3 bialka i 2 w calosci2 ryz worek + tuńczyk w puszce3 makaron z bialym serem4ryz +piersi z kurczaka 150g5ryz + mintaj lub wolowina6 200g -250g bialego sera ostatni posiłek

12

a co lepsze 6weidera albo abs ?

13

powiem tak jak masz w miarę plaski brzuch i chcesz wyrzeźbić kaloryfer to A6W, jak masz mało masy to ABS a jak masz spora oponę to byle co bo każdy ruch pomoże

14

mysle ze A6W mi pomoże bardzie ukształtować brzuch //:-D :-D a na bieganie znajde napewno czas 2-3razy w tygodniu //:-D :-D /

15

LESTER powiedz mi jeszcze, bo pisałeś ze tydzień temu skończyłeś cykl na mono,a teraz piszesz ze zamierzasz brac cykl CP+mono jeśli tak to zrob przerwe chyba ze coś zle wywnioskowałem z twoich postow.
Co do zdjec to moja opinia jest pozytywna jak na 12 miesięcy cwiczn jest całkiem ok tylko teraz lap masę

16

napisz pelna rozpiskę a nie tylko jak laczysz, tak jak lukasz jak nie masz diety to tylko wyzucisz kasę

17

Mono skończyłem coś 20-25 styczen... wiec bedzie 1miesiac przerwy //:-D :-D /A Plena rozpiskę napisze jutro bo dziś nie mam zbytnio czasu... ale jutro 100% bedzie

18

poczekaj do 25 marca

19

a co do mono ze skończyłem ja tydzień temu to troche przesadzilem... //:-D :-D ale juz sie poprawiłem !

20

2 miesiące przerwy ma byc miedzy cyklami kreatynowymi bo gówno z tego będziesz mial

21

czemu zaś 2 miesiace? kto zaś to wymyslil? :blink: :blink: :blink: :blink: /

22

słuchaj jak beziesz cal czas brał krete cykl za cyklem to organizm sie przyzwyczai i kreta bedzie działać gorzej lub prawie wcale.
Myslisz dlaczego sie trabi, zeby krete brac cyklicznie?

23

hmmm wsumie //:-D :-D masz troche racji... ale musza az czekać do 25marca nie lepiej np.od 10.03.2007 ?

24

wszystko zalezy od Ciebie kiedy zaczniesz ja tylko mowie jak jest //:-D :-D /

25

ja bym nawet tego ine brał w kwietniu jak nie masz diety, czlowkeu bez diety i co miesiąc kreatynę to daleko nie zajdziesz