1

Temat: aminokwasy

jeśli mialbym wybierać które z tych 3 najlepiej kupić ?-glutamina-bcaa-hmb (jako natykatabolik, nie wzrost masy czy tam spalenie tluszczu)Czy moze zakupić odzywke ktora zawiera glute i bcaa ?

2

Odp: aminokwasy

glutaime i bcaa kupz tego co wiem to jesteś na reukcji czyli pierw bcaa

3

dobrze wiesz /pytalem bo chce juz zacząć zbierać odzywki na cykl we wrzesniuwlasnie dzisiaj mi sie bcaa olimpu skonczylo, ale mam glutamine.biore mala łyżeczkę rano przed sniadaniem, przed treningiema w DN przed sniadaniem i przed snem dobre dawkowanie.Co sadzicie o odzywkach które zawierają glutaminę i bcaa ?

4

dobre są raczej, lecz nie wiem jak ze składem jest czy zawierają cala porcje czy tylko znikome ilosci,

5

Supplement Facts:Container Size: 1 TubServings Per Container: 166Amount Per Serving:Vitamin B6: 2mgL-Leucine: 2,500mgL-Valine: 1,500mgL-Isoleucine: 1,000mgL-Glutamine: 1,000mgOther Ingredients:- BCAA blend- Natural and artificial flavours- Citric acid- Pyridoxine HCI- SucraloseWychodzi jakieś 230pln na 166 dni

6

Sports One Bcaa+G Power - bcaa z glutamina

7

jednak glutamina i bcaa dużo taniej wychodzą jeśli sie je kupuje osobno neutral

8

Kup BCAA z Vitaklmaxa 24 kap - nieczle 70zl, starcza na 2 miesiace..

9

a Glutamina 200g kosztuje 40-50zł, jak masz BCAA możesz walić po treningu tylko bo największe zapotrzebowanie jest więc taka pucha starcza średnio na 40dni treningowych

10

czyli podsumowując /5g gluty rano i przed snem2 tabsy bcaa przed i po treningu ?

11

ja biore:przed treningiem - 2 tabsy BCAA po treningu - 3tabsy BCAA + 5g gluty

12

hm a rano zeby zahamować katabolizm ? i na noc :>

13

na noc je sie dlugie bialko ( twarog, tuńczyk ) a po przebudzeniu tez aplikujesz wegle + dużo bialka wiec powinno starczyć