Temat: PRZYROSTY PO KREATYNIE
Witam 8) chciałbym aby w tym temacie, każdy z was kto korzystał z kreatyny, to napisał jakie mial przyrosty masy i skoski sily po cyklu z kretki, i jeżeli możecie napiszcue jakiej firmy kreatynę stosowaliscie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → PRZYROSTY PO KREATYNIE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam 8) chciałbym aby w tym temacie, każdy z was kto korzystał z kreatyny, to napisał jakie mial przyrosty masy i skoski sily po cyklu z kretki, i jeżeli możecie napiszcue jakiej firmy kreatynę stosowaliscie.
stosowałem kreatynę 1 firmy olimp przytyłem po niej 5 kg
ja stosowałem olimp mega caps i przybrałem na masie 6kg, a w lapi z 33 na 35 w miesiąc
a jakie mieliscie skoki w sile ??
Ma po krecie przytyłem 3 kg suchej masy i i skoczyło mi 15 kg sily na stale, na lawce.
Tez stosowałem OLIMP 1
to zalezy który cykl i jaka kreta z jaka dieta...u mnie było roznie napewno 5kg po samej krecie nigdy nie bylo..ale 1.5 cm w lapie poszlo, co do sily to nie wiem jaki wykladnik..czy wyciskanie na płaskiej uznajesz za pomiar sily??..
chyba chodzi mu przede wszystkim o wyciskanie...???
u mnie przybylo około 3 kg, taki sie zrobiłem napecznialy , w biku z 39-41 skok, a główny skok sily w wyciskaniu hantelkami z 17 kg do 22 kg w seriach, poza tym lekki zarys miesni na brzuchu, ale poranne wstawanie o 5.5 zeby wziąć pol godziny przed wstawaniem odciąga mnie teraz od tego, chętnie bym wzial, ale chodze spać o 24 lub 1 wiec i tak sie nie wysypićm aha brałem biogenixa cell pump i dextro juice na prawdę fajna mieszanka!! a w wakacje chce brac tez cell pumpa z dextro i jeszcze jakimś gainerem zobaczymy co bedzie
A ja stosowałem kera mass Hi Tec poszło 5kg masy ale brałem do tego diapocizide magnum i zarlem jak swinia.
A w lapce poszło z 1cm nie wiem nie zmierzyłem dokladnie.
Pierwszy cykl mono Olimp 1000mg 12kg na klatę i 2 cm w bicku
2gi micro mono Hi Teca ok 8kg na klatę i 2,5 cm na bicku.
a to drugie to co to to hi tec jak sie nazywa
a to drugie to co to to hi tec jak sie nazywa
Creapure monohydrate 99,99g kreatyny w 100g produktu ;d
Ja biorę juz trzeci tydzień CREAPURE +ALA+B1 firmy Trec nurition i do tego gainera SUPERMASS HITEC i po tym czasie przytyłem 5 kg i poszło mi 1.5 centymetra w bicepsie.
Na wycisku 20kg.
Ale biorę pierwszy raz kreatynę i dlatego tyle mi daje
Na wycisku 20kg. Ale biorę pierwszy raz kreatynę i dlatego tyle mi daje
To ładnie ale nie sprawdzajtak często bo to tylko nie potzrebnie meszy Twoje mięśnie i organizm.Najlepiej zabacz po cyklu a normalnie to nie częściej nic raz na miecha.
poszło ci juz tyle po 3 dniach? ładnie stosował ktoś jeszcze to?
poszło ci juz tyle po 3 dniach? ładnie stosował ktoś jeszcze to?
3 TYGODNIACH!!!!A nie 3 dnaich tak to nawet po sterydach nie idzie :evil:
A co wy myslicie o tym poszlem wczoraj d apteki ziolowej i kupić kreatynę i babka mi odradzała bo mówi ze jedna paczka jest na jeden cykl, To jest kreatyna 1 z olimpu. brałem po 1 tabs. dziennie jak pisze na opakowaniu no i juz po 14 dniach sie prawie kończy a niby kreatke trza ciagnac 4-6 tyg. co wy na to.
po 14 dniach kreaty 1 olimpu i white mass gain hi tec 1 kg masy mało no wiem ale to bez diety.
po 14 dniach kreaty 1 olimpu i white mass gain hi tec 1 kg masy mało no wiem ale to bez diety.
Powiedz ile cm w bicku, i ile na wycisk bo np. ja w masie sie nie orietuje bo mam zrabana wage od kilku lat
1 cykl kreata olimpu monohrynate 250kap 10kg na sile
2 cykl kreta treca dekstroza tauryna hi teca 5kg na sile
3 cykl vitalmax 5kg na sile
4 cykl 1 olimpu powder + Cp+ mass ccl 4000gr whey amino + wittaminy 10kg na sile 3,5kg wagi 2cm w bicu
mi po pierwszym cyklu z weidera poszło 2cm w lapie,na lawie 15kg,przytylem moze ze 3kg,glownie mi sila poszla,po krecie optimuma tez mi poszło 2cm no i z 15kg na lawie i to wszystko po mono,jakos nie mam tendencji do tycia i glwownie mi sila poszła po tych mono no ibralem jeszcze jablczan ale zrobiłem za krotka przerwe miedzy cyklami i zmarnowałem tylko jablczan
zrobiłem za krotka przerwe miedzy cyklami i zmarnowałem tylko jablczan
Czyli jaka 4 tyg.??
mi tez tlyko sila idzie za pierwszym razem jakoś z 12,5-15kg a teraz 1 ale masy mało chcoc w tym cyklu chyba barzdiej lapa urosla ;
jabczan kreatyny z olimpu MEGA CAPS 3 kapsolek 1 kg na sile
Sturgill71 wiesz nie mierzyłem bicepsa ale sila poszła a najbardziej w nogach potem biceps i klata. Mam mala kontuzje i jak robie klatę to bardzo boli mię reka od barku do lokcia. I nie mogę w pelni wykorzystać sily.
Ps. kto odpowie na mój poprdni post bo nie ma potrzeby zakładać nowego lub czy mogę pomieszać kreatyny 14 dni olimp 1 i 14 dni OLIMP Creatine Mega Caps tam jest w tabsie 125 kreatyny
Ps. kto odpowie na mój poprdni post bo nie ma potrzeby zakładać nowego lub czy mogę pomieszać kreatyny 14 dni olimp 1 i 14 dni OLIMP Creatine Mega Caps tam jest w tabsie 125 kreatyny
Ogulnie nie widze przeciwskazan ale po co chcesz je mieszac nie mogłeś sie zaopatrzyć w tyle zeby Ci starczyło na caly cykl?Ta mocniejsza proponowałbym na poczatek.
Moje miasto to takie zadupie ze mieli tylko 1 paczkę i 2 tab.
i miala dowieść oczywiście zrobiła to ale ma teraz 4 a mi raczej tyle sie nie przydaż? I temu taka lipa wyszla.
A wiec kupie teraz ta mocniejsza zobaczymy co ta potrafi.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → PRZYROSTY PO KREATYNIE
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc