Odp: KOLEJNY PROGRAM o AFERZE w Poskim Zwiazku Kulturystyki !!!!!
tvp3 tv Gdańsk ? bo umnie tak wlsanie jest T_T
pozatym mam prośbę do kisła ! kiesiel wez to jakoś skręć zeby mozna było ściągnąć plz
jednak niebede oglądał bede melanżował XD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tvp3 tv Gdańsk ? bo umnie tak wlsanie jest T_T
pozatym mam prośbę do kisła ! kiesiel wez to jakoś skręć zeby mozna było ściągnąć plz
jednak niebede oglądał bede melanżował XD
Nie wiem czy dam rade bo kumplowi sie coś z karta stało a drugiemu antena nie chodzi dobrze coś wykombinuje
fajny program ale krotki 12 minut bodajże ;
kolejny materiał o rzeczy będącej na dniu powszednim...
Band1t RULEZ
jeżeli chodzi o sprawę to nic nowego nie usłyszałem to samo praktycznie co na tvn było , tylko gluchowski jakiś taki mnijeszy sie wydawał
troche krotki i nic nowego
a właśnie ze byly nowe rzeczy, przedewszystkim prawda
prawdziwy reportaz, bez ukrytych kamer itd, dwie storny mogły sie wypowiedzieć jak ludzie, w dodatku wypowiedzieli sie inny zawodnicy, Radek Slodkiewicz, Karpinski, Szyderski
każdy powinnien wiedzieć o co chodzi, i ze smród zrobił właściciel ol.im,pa
a zawodnicy zostali zmuszeni przez sponsora do tego całego syfu (patrz sytuacja finnasowa Strzalki)
dobry program
zgrałem ten film ale jest taka jakość ze sie nieda oglądać i glos sie tnie sory chłopaki szukałem u innych kumpli ale lipa ale w sumie to taki sobie ten reportaż
jak zawsze poszło o $$
przegapiłem
Kurde właśnie ja tez zapomnaielm obejrzec, pozostaje mi tylko poczekać az ktoś kto go zripowal wrzuci gdzieś na serwer ...
Ja mam ripa tamtego, co to wszstko zaczal.
Wersja rmvb ok.
72MB
UAugust wstaw na torrenta albo bysmy sie zgadali na huba na dc ; kolo 1,5 gódź i po wsszystkim
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc