Temat: na jeden cykl.
cze.powiedzcie mi jakiś dobre rozłożenie mety na jeden cykl.chce na jeden cykl wziąść 2 mety.ale nie wiem jak to rozło?ya.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cze.powiedzcie mi jakiś dobre rozłożenie mety na jeden cykl.chce na jeden cykl wziąść 2 mety.ale nie wiem jak to rozło?ya.
A który to twój cykl ??
drugi już
napisz coś o sobie, waga, staz, wymiary, jak wyglądały poprzednie cykle...
waże-85 kg wzrost-175 cm
starz-1 rok
wymiary- biceps 40,5 przedramie- 32 cm kark- 42 cm
wyciskam teraz 115 kg
poprzedni cykl wyglądał tak 1 mety i trwa3 4 tyg.
i mam 16 lat... :-)
chyab napisalem:
jak wyglądały poprzednie cykle...
nie 17size 1Wyslany Czw Cze 24, 2004 9:59 am:ale to nie ma ro?niyc ile mam lat.ważne jest żeby umieć brać stery, a ja umie brać mam za sobą jeden dobry cykl i jestem zadowolony podkreole że mam os3onki bez tego nie bawię sie w stery i jak pomożesz mi rozło?ya tą metę ??????
i tu sie myslisz dorgi chlopcze... poczytaj tylko posty, w których wypisywałem długoterminowe skutki brania saa i tu osłonki nic nie pomogą
muxndiaale8310 sie tak nie wymądrzaj bo nie musisz odp.
na te posty!moim zdaniem lepiej doradzić im niz maja kupić jakieś toksyczne gówno i sie tym szprycowac!!!a metkę bierz 4-4-4-5-5-5-6-6-6-5-5-5-4-4-4 itd.pozdro
dzieki Raquel_72 właśnie takich rad potrzebowa3em ale ja nyole żeby wziąść 4 tygodnie i tak 7-7-7-7
Jacy sterydowi kaskaderzy... 7-7-7-7 :-) i 17 lat.... :motylanoga:
dramat!!! normlanie dramat!!! a metkę bierz 4-4-4-5-5-5-6-6-6-5-5-5-4-4-4 itd.pozdro no i po w1trobie.... Raquel_72 powodzenia w przyszłości ze sterydami!
A ty gnojku 17 lat to idź po cukierki do sklepu a nie 2 mietka!
Dramat dla was nie liczy sie zdrowie wcale.. a przy tym cyklu to juz w ogole dramat!!
pzd 8)
@ Raquel_72 - jak sama nazwa forum wskazuje jest to miejsce dyskusji, co niniejszym czynie %-)
@ demetria - odpiszesz na moje pytania ?
matko boska 4-4-4-5-5-5-6-6-6-5-5-5-4-4-4 to ja jestem po 4 cyklach mety i takiergo mocarz jeszcze nie stosowałem za ostro za ostro i to dopiero 2 cykl ......
wydaje mi sie ze na drugi cykl gora 25mg dziennie... ale mogę sie mylia .. np rozpocząć od 3/4/4/5/4/4/3 to oile sie nie mylę bedzie 189 tab.
mi sie wydaje ze przedstawiony mój cykl z metka jest ok!!!!na to samo wychodzi czy weźmie w krótkim czasie444555666555444 czy w dlozszym3445443! a co do pytanka 777 to jednak za duzo!!choc znam ludzi co brali 1 i wiecej dziennie!!!
i tez maja takie pojecie o diecie, treningu, suplementacji i wymiary jak ty ?
motoro222 ale z tego co ja wiem to nie można brać wiecej mety niż 4 tygonie gora 5 tyg ale 7 tyg to chyba za długo ale serdeczne dzieki za to że mi pomagasz
A ty InowyI nawet nie znasz sie na sterach to lepiej siedz cicho ja s3ucham sie znawców tych co brali i mają zajebiste rezultaty i takich to można s3uchaa a nie ciebie jakieś bzdury gadasz wogule wiesz jaki to jest dział wspomaganie a nie odmawianie chyba tu pomagają rozwi1zaa problemy. :roll:size 1Wyslany Czw Cze 24, 2004 8:14 pm:napewno takie wymiary jak ja takie wymiary jak ja beda mieli za rok napewno nie teraz.size 1Wyslany Czw Cze 24, 2004 8:52 pm:wiesz co Raquel_72 dobrze mi sie z tob1 gada przynajmniej sie dogadujemy i na tym to polega .size 1Wyslany Czw Cze 24, 2004 8:54 pm:jak można rozło?ya to na 4 tygonie???size 1Wyslany Czw Cze 24, 2004 8:57 pm:Raquel_72 ten cykl co mi podałeś do trwa 7 tyg i wychodzi 189 tab??? bo tak mi wyszło
:x
ja inaczej rozło?y3em sobie tak: 11 dni 4 tab 1 dni 5 tab 1 dni 5 tab 11 dni 4 tab i wychodzi 188 tab. i co dobrzesize 1Wyslany Pi1 Cze 25, 2004 1:59 pm:i jeszcze jeden:
5-5-6-5-4-3 trwa 6 tyg. 196 tab. który lepszy.
buehehehhee
co muxndiaale8310 powiedz że ?le . :lol:size 1Wyslany Pi1 Cze 25, 2004 3:31 pm:InowyI podaj mi swoje wymiary i powiedz ile targniesz na klateż???
I może sie wymienimy fotkami gdzieś za dwa tygodnie poruwnamy kto jest lepiej zbudowany??? pODKREOLE —E Z KA—DYM mogę SIE WYMIENIA FOTKAMI
patrz! napisze ci to poraz TRZECI
napisz coś o sobie, waga, staz, wymiary, jak wyglądały poprzednie cykle...
Fakt faktem metkę powinno sie brać 4 tygodnie ale max możesz brać 8tyg Ale jak masz 2 tab i jak to chcesz rozło?ya na 4 tyg do 20mg ??
... proponuje przenieoa temat do działu humor...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc