Temat: Gazy po Xpandzie ;> ?
Nie wiem co jest ostatnio jakoś dość czeso chce mi sie puszczać baki : siedzę na kompie i czasem puszczam raz za razem : wczesniej tego nie mialem... czy to moze byc wina xpandaż?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Gazy po Xpandzie ;> ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem co jest ostatnio jakoś dość czeso chce mi sie puszczać baki : siedzę na kompie i czasem puszczam raz za razem : wczesniej tego nie mialem... czy to moze byc wina xpandaż?
Nie brałem Xpanda, ale ja to samo mam po bialku jak biorę przed snem
Mozliwe, jest jakas ingerencja na waatrobe wiec moze CIe lekko ruszac, powinno miąć
hardcorowy temat lols
hardcorowy temat lols
popieram w 100%
po EXie nie mialem takeigo czegoś tylko w sytuacji jak zwiększyłem ilość bialka...to byly jazdy...;(
Najlepsze jazdy są po bialku jajecznym.....
ja mam ten sam problem ale po bialku, tak jak chyba wszyscy
ja nie mam gazow - za dużo tego jecie i dlatego macie jazdy
ps ja po pierwszej porcji cell pumpa mialem dziwne odgłosy z brzucha po drugiej juz nie
hmmm moze przejdzie
hmmm xXxsokolxXx a jak nie przejdzie ?:-Dha pomysl kino laska romantyczna chwila a tu kreci cie w brzuchu i prrrrrr :-Dha ale jaja wtedy bys powiedział pannie wiesz ja pakuje ostro biorę xpanda to są takie sterydy wiesz:D :-D taki bajer lol hardcorowy temat:D
konrad uważaj co piszesz bo xXxsokolxXx sie moze zdenerwowac:
a tak wracając do tematu xpanda jeszcze nie brałem i trudno ocenic, moze jesz wiecej bialka a tego nie zauważasz 8)
pierdy to jak zauważyłem ulubiony temat wszystkich ćwiczących na siłowni
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Gazy po Xpandzie ;> ?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc