Temat: Tapety
Szukam, szukam i znaleźć ni moge, a tapta ktora mam od roku mi sie znudziła (z Pudzianem) Dajcie mi jakieś dobre tapety! oczywiście na komputer
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam, szukam i znaleźć ni moge, a tapta ktora mam od roku mi sie znudziła (z Pudzianem) Dajcie mi jakieś dobre tapety! oczywiście na komputer
to zrob sobie pościągaj isie troche pobaw;-)
Jakas laske bys se na monitor wsadził a nie Pudziana /
97206:date pon, 04 gru 2006 - 01:04:name Qubus) ''(Qubus @ pon, 04 gru 2006 - 01:04) snapback97206/snapback ''!Szukam, szukam i znaleźć ni moge, a tapta ktora mam od roku mi sie znudziła (z Pudzianem) Dajcie mi jakieś dobre tapety! oczywiście na komputerna komputer)) ja myslaem ze na pulpit
eweeugeniPol nie badz taki do przodu bo Ci tylu zabraknie!aline gdybym mial jakas laske wstawić wstawiłbym swoja //:-D :-D /Noah98 nie chce mi sie/nie mam talentu/nie mam wizji - niepotrzebne skreśl (a wszystkie są potrzebne)no panowie nie postaraliście sie //:-( :-( /
http://www.muscletech.com/PROFILES/MAIN/profiles.shtml Po kliknieciu na danego kulturystę pojawiają sie tapety z jego udzialem - Polecam !
Kurde zeby na pulpicie miec faceta //huh.gif :huh: huh.gif jak moja siora robi coś takiego to od razu zakładam hasło na miesiąc zeby sie takich rzeczy oduczyła /
teraz znalazłem dobra z Colemanem na stronie BSN //:-D :-D /
fajna ta stronka;-)
jestem tego samego zdania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc