Temat: cos na sile
cche se coś wziasc na sile pewnie skaczy sie na kreatynie ale moze macie jakieś pomysly.......
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → cos na sile
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cche se coś wziasc na sile pewnie skaczy sie na kreatynie ale moze macie jakieś pomysly.......
Kreatyna i HMB.
Taki doswiadczony user a takie tematy zakłada :
o co ci chodzi??? doswaidczony czy nie chce sie poradzic, moze na jakieś nowości ja na jakiś miesiąc dwa wypadłem z rynku a wiadomo na tym rynku szybko pojawiają sie jakieś nowości itp....
pewnie kupie krete ale jescze niewiem
Jo3 ninjaBai
Dawno do nas nie zagladałes
Na siłe to bym Ci polecił Kreatyna + Glutamina + HMB. O tym, że ta kombinacja działa wiem bo testowałem
A co do Ciebie Deborah67 :? Powiem tyle każdy ma prawo zapytać nawet doswiadczony u?ytkownik bo nikt wszystkiego wiedziea nie musi i Ty pewnie też nie wiesz :!: Poza tym kto pyta nie b3adzi :!:
Pozdro ninjaBai
jablczan kreatyny + jakiś modulator testosteronu :-)
fenyplast bedzie dobry
o co ci chodzi??? doswaidczony czy nie chce sie poradzic, moze na jakieś nowości ja na jakiś miesiąc dwa wypadłem z rynku a wiadomo na tym rynku szybko pojawiają sie jakieś nowości itp....
pewnie kupie krete ale jescze niewiem
Akurat tu masz rację. Chwilę człowiek się nie interesuje i są nowe suplementy. Ostatnio Fit Labs wprowadził nowy suplement www.trizer.pl. Jest to prawdopodobnie jeden z najlepszych spalaczy tłuszczu. Sama go stosuję od miesiąca i widzę już efekty. Ubyło mi dwa kilogramy. Nie mam żadnych działań niepożądanych jak to czasem bywa przy takich produktach. Nie pocę się nadmiernie, zasypiam bez problemu i nie mam problemu z koncentracją. Dzięki Trizerowi i odpowiednio dobranym składnikom łatwiej mi utrzymać dietę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → cos na sile
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc