Temat: centymetry
siemano mam 17 lat i 173 cm wzrostu, a chciałbym miec chociaż 18 cm.
Jest na to jakiś sposob? Moze jakao kuracjażProsze o kontakt na maila OWOVIFAZICen@tlen.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siemano mam 17 lat i 173 cm wzrostu, a chciałbym miec chociaż 18 cm.
Jest na to jakiś sposob? Moze jakao kuracjażProsze o kontakt na maila OWOVIFAZICen@tlen.pl
wcale nie jesteś niski... na naturę nic nie poradzisz, ale możesz probowac łykać aminokwasy AOL przed snem i glutaminę przed trniengiem i dużo pływać wycioagac sie, to moze ze 2 cm jeszcze urośniesz ;-) a tak powaznie mam kumpla, co zaczął rosnac pod koniec LO, na poczatku mielismy po 18 cm, ja przez LO uroslem 5 cm, on 18...
z genetyka nie wygrasz popatrz na rodzicow i będziesz wiedział jaki wzrost na maksa możesz osiagnac!!
Na dietę lub basen raczej juz za późno choć tez znam jedna osobę co kolo 19-stki wystrzeliła w gore wiec jak masz możliwość to zasowaj na basen to jedyna szansa i przypadkiem nie rob przysiadów i nie JEDZ metki czy inncy steroli
wes sobie hormon wzrostu ale on kosztuje kupę kasy miałem kiedyś 1 amp od kumpla chorego na kar3owatooc uros3em 1,5 cm a podniosłem 1 kilo wiwecej to jest dopiero wypier.....cz
wes sobie hormon wzrostu miałem kiedyś 1 amp uros3em 1,5 cm a podniosłem 1 kilo wiwecej to jest dopiero wypier.....cz
:-) OMEANDREN a nic innego ci sie nie powiększyło Nos, uszy, jezyk Lepiej sprawdź :-)
:-) :-) :-) :-)
Hmmm ..
Mam podobny problem. lat 16 wzrost 17 cm i na wiecej sie nie zanosi. zaczolem teraz cykl glutaminowy. zobaczę co i jak , ale jak by był jakiś koks który mi pomoże podrosnąć to bym sie skusil. Jeszcze sie nie kulem nigdy wiec nie wiem czy urosnę coś w gore..
Jaki koks osiągalny dla mnie?
jeżeli uwazasz, ze jesteś za niski idziesz do endokrynolog ai on stwierdza czy należy podjąć leczenie czy tez nie
Najlepszy tutaj bylby hormon wzrostu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc