1

Temat: Rodzice a suplementy i odzywki

Witajcie! Mam duży problem co do tego... jako pierwsze mam troche chore serce... tzn.
mam szmery na sercu i dosyc zmienne ciśnienie ale akurat na ciśnienie biorę tablety i tu pojawia sie pytanie czy mogę brac jakieś bialko.
Druga sprawa to porządne argumenty dla rodzicow na to, ze nie bedzie problemów z braniem tego.
Z gory dzieki o pozdrawiam //:-D :-D /

2

Odp: Rodzice a suplementy i odzywki

Starych nie przegadasz oni znają zycie i znają sie na wszystkim najlepiej A tak w ogole to Ci wspolczuje.
W tym wieku juz problemu takie //mellow.gif :mellow: mellow.gif //:-( :-( bialko raczej możesz brac spokojnie, ale z takim czymś to najlepiej do lekarza po konsultacje chociaż on na pewno powie ze lepiej nic nie brac

3

wyciągaj z diety wszstko, przy takiej wadze to żaden problm

4

Bialko, carbo czy gainery nie maja wpływu na stan zdrowia bo to jedzenie w proszku.
jeśli chodzi o inne suple takie jak spalacze czy coś to zapewne nie będziesz mógł brac chociaż powiem Ci, ze lepiej dmuchać na zimne i zapytać lekarza o wszystko co chcesz brac

5

Jak masz klopoty z sercem to skonsultuj sie z lekarzem czy w ogole możesz cwiczyc.

6

a jeśli chodzi o bialko to powiedz rodzicom o bialku Ostrowii! Mi tez zawsze przeciwko tym "anabolikom" (:-Dha) ale im powiedziałem ze to jest normalne bialko z mleczarni i mi pozwolili //:-D :-D /

7

Skonsultuj sie z lekarzem.
A co do moich rodzicow to za dużo do powiedzenia w tej sprawie nie mieli.
Czasami mamusia sama przygotowywała odzywki jak nie mialem czasu.

8

Odradzam Stacki kreatynowe - i to bez konsultacji z lekarzem - po co ryzykowacargumenty dla rodzicow: 1) silownia jest moja pasja, wole ćwiczyć niz wystawać pod blokiem i winko obalac.
A kaske wole wydac na odzywki niz na papierochy 2) odzywki powstaly w celu regeneracji powysilkowej polepszenia stanu zdrowia a nie w celu jego niszczenia 3) w odzywkach jest wiele cennych mikroskładników o które ciezko w normalnej dieciepowodzenia

9

Najważniejsze to powinieneś skonsultować się z lekarzem. Porozmawiać o swoim stanie zdrowia i o tym, co chcesz brać. Ja mam kilka kilogramów do spalenia. Zdecydowałam się na przyjmowanie www.trizer.pl. Spalacz ten jest w formie kapsułek, łatwych do połknięcia. Dla mnie ten produkt jest kompletny, bo zawiera odpowiednie minerały i witaminy, które pozwalają na zdrowe odchudzanie.  Spalacz tłuszczu dodatkowo tłumi apetyt, więc nie muszę się objadać tyle, co wcześniej. Widzę różnicę nie tylko na wadze, ale i moja sylwetka nabiera lepszych kształtów. Przed decyzją czy brać jakikolwiek suplement porozmawiałam z lekarzem, czy nie ma w przypadku mojego stanu zdrowia żadnych przeciwwskazań. Nie było, więc biorę produkt, zdrowie mam dobre. Nie męczą mnie żadne działania niepożądane.