1

Temat: potrzebna pomoc w zakupie

Siemka! potrzebuje porady w zakupie adzywek a dokładniej czy warto kupić NO-EXPLOD + STORM? czy polaczenie tych suplementów da efekt w postaci nabrania masy? Z gory dziex za odpowiedz

2

Odp: potrzebna pomoc w zakupie

jasne ze da, musia dac ale to musi współgrać z dieta.Pozdro

3

dzieki bardzo za odp.
!a mógłbyś mi polecić sprawdzona dieteż

4

a co brałeś juz wczesniej i ile juz cwiczysz??

5

ćwiczę intensywnie ponad rok wczesniej brałem :geiner 737 ,amino BCAA,serwatke ,biosterol- to było od stycznia do marca.
później ćwiczyłem na sucho a w czerwcu brałem kretke mega capsy z olimpu, dextroze i gain bolic 6000.

6

Az mnie oczy bola od tych firm olimp,megabol, dokup do tego zestawu bialko, gainer np z firmy sports one,universal,pvl napisz ile masz kas to wybiorę coś odpowiedniego, napisz ile ważysz to ci ułożę diete.

7

kupuje no-explod + storm (chyba ze proponujesz coś innego -moge wydac 35 zl)!potrzebuje tylko diety!waze 78 kg

8

No+explod starczy ci tak na 4 tyogodnie jak liczyłem ze ćwiczysz 4 razy w tygodniu i w czasie treningu bierzesz 2 porcje a w dni nt 1 porcje, kupiłbym no-explod jedna puszkę i alkalyn 180g jak chcesz mogę ci podesłać linka gdzie dają 90g gratis bo zamawiałem kiedyś i brałbym alkalyn z no-explod jak stack sie skończy to pociągnąć jeszcze 2-3 tygodnie na samym alkalyn i dokupiłbym bialko ze sports one 1,6kg przynajmniej coś ok 90-1 zl z rabatem.Dieta dla ciebie to ułożyłem taka1.
Platki owsiane 125g + 5 jajek 2.
Ryz paraboiled 125 g + kurczak 250g + warzywa + olej lniany 20ml(odmierzasz strzykawka)3.
Ryz paraboiled 125g + tuńczyk puszka + 20ml oleju lnianego4.
Po treningu najlepiej carbo 50g + bialko 2 porcje 30-1h po treningu5.
Makaron 125 g + 200g sera bialego6.
Na noc  5 jajek najlepiej gotowane zeby nie przesadzac z cholesterolem

9

możesz podesłać link!dzieki za dietkę 'luzik'

10

a ile na tym zestawie powinno pojsc na wadze?

11

nie pisz posta jednego pod drugim.Nikt ci nie odpowie ile ci przybędzie ale na takim stafie powinno dobrze byc.Wszystko zalezy od naturalnych predyspozycji od tego jak twój organizm reaguje na suplementy.Ale najbardziej zalezy d ciebie czy będziesz przykładał sie do diety czy będziesz mial odpowiednia ilość snu-wszystko zalezy od podejscia.

12

"nie pisz posta jednego pod drugim."a jest edycja posta z poprzedniego dniaż ;p hi hi hi ;pa co do tego jakie będziesz mial efekty zalezy tylko od Ciebie, po 1 od organizmu po 2 jak sie do tego przyłożysz ja życzę powodzenia !

13

cebartur1984 napisał/a:

jasne ze da, musia dac ale to musi współgrać z dieta.Pozdro

W większości przypadków dieta robi dużo. Bez zachowania odpowiedniej zamiast nabrać masy mięśniowej, nabierzesz tkanki tłuszczowej. Tak jak w moim przypadku trudno szło mi odchudzanie. Dieta była kluczowa, ale miałam problem z jej utrzymaniem. Później postanowiłam działać kompleksowo i zakupiłam spalacz tłuszczu www.trizer.pl. Z nim udało mi się utrzymać dietę, bo działa hamująco na apetyt. Od samego początku było widać efekty. Tkanka tłuszczowa zaczęła znikać i odkrywać mięśnie.