Temat: Qlimax, Energy2000
Qlimax, Energy2 - bardzo popularne kluby muzyki techno, jakie macie zdanie o takim czyms? Trzeba sie liczyć z dilerka, dresiarstwem itd.
i właśnie ciekawi mnie wasze zdanie o tym //:-D :-D /
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Qlimax, Energy2 - bardzo popularne kluby muzyki techno, jakie macie zdanie o takim czyms? Trzeba sie liczyć z dilerka, dresiarstwem itd.
i właśnie ciekawi mnie wasze zdanie o tym //:-D :-D /
zobacz sobie teledyski jeden stolik i w ch** ludzi, kiedyś pojadę na takie coś
101673:date sob, 06 sty 2007 - 13:57:name PernO82) ''(PernO82 @ sob, 06 sty 2007 - 13:57) snapback101673/snapback ''!zobacz sobie teledyski jeden stolik i w ch** ludzi, kiedyś pojadę na takie coś Mam bardzo dużo tych teledysków i dokładnie tak jak ty chciał bym sie tam przejechać bo naprawdę jest warto!
to nie to co nasze dyskoteki to jest poprostu coś innego, inny klimat tam poprostu jest inne zycie, az niemożliwe jeden dj przy stoiliczku i tyle ludzi i taka wielka jasssda, nazbbieram sobie i pojadę tam na ta dyskę a później sobie kupie czerwone ferari oczywiście replikę
101676:date sob, 06 sty 2007 - 14:05:name PernO82) ''(PernO82 @ sob, 06 sty 2007 - 14:05) snapback101676/snapback ''!to nie to co nasze dyskoteki to jest poprostu coś innego, inny klimat tam poprostu jest inne zycie, az niemożliwe jeden dj przy stoiliczku i tyle ludzi i taka wielka jasssda, nazbbieram sobie i pojadę tam na ta dyskę a później sobie kupie czerwone ferari oczywiście replikeRożnica stosunkowo jest olbrzymiaaaaaa, powierzchnia takiego klubu jest nie wyobrażalnie wielka, DJ czasem jeden, a czasem jest wiecej a sprzęt na którym gra to marzenie jest //:-D :-D , nie można co chwile siedzieć w domu i słuchać z głośnikow, trzeba usłyszeć na żywo tą muze, to jest to! //:-D :-D /
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc