Temat: po raz drugi pomuzcie
a wuec nie bede pisał znowu tego samego ci co to czytali wiedza napiszą tyle jestem z ta laska kocham ja ale nie umie zyc chwili spokojnie ze ona jest w domu ja tez a niespotykamy moje obawy są słuszne bo jak byla dzisiaj przebic ucho to spotkała tego kolesia (wyszedl juz ze szpitala nie mial polamanych żeber ale ma nastawiony nos i zlamana rękę a pozatymnie ma zebow) co ja mam z sobą zrobić ?? tymbardziej ze dzisiaj nie było najlepiej i chciała to skończyć wiem ze podniosłem na nią rękę ale to jeszcze inna historia ale wszyscy mi mówią ze zareagowałem jak każdy który jest zdradzany nieudezylem jej ale ona sie mnie boi i mówi ze czuje ze miedzy nami stoi sciana niepotrafi mi zaufać i spowrotem pokochać boi sie ze to sie powtuzy co zrobić zeby jej udowodnić ze sie znienilem bo to jest prawda chodze do PSYCHOLOGA i nie wstydzę sie mówić o tym ze jestem nadpobudliwy i mam problemy z agresja co ja mam KU*WA (sory za slownictwo) zrobić ??
za pomoc z gory dziekuje a i rozstanie nie wchodzi w grę za mocno ja kocham zeby zapomnieć !!