Odp: Dieta na mase do oceny!:)
mnie cytujesz a kisielowi racje przyznajesz zastanów sie koles.
Ja chyba o tym pisałem nie?no sie kurwa teraz zdenerwowałem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mnie cytujesz a kisielowi racje przyznajesz zastanów sie koles.
Ja chyba o tym pisałem nie?no sie kurwa teraz zdenerwowałem
Chlopie a Tys skąd sie tu wzial? - redaktor dzialu zdrowego odzywiania jakiegoś pisemka dla kobiet? wątpię bo za dużo bledow ortograficznych robisz... jeżeli chodzi o witaminy to każdy pewnie je jakiś kompleks witamin ( przynajmniej większość ). Owocy nie wlicza sie w dietę wiec mozna jesc, sosów sie nie pisze bo to normalne, ze suchego ryżu i piersi nikt nie bedzie zarl ( chociaż jeżeli robi sie redukcje to tak właśnie sie je - i co z tego wynikaż Ja mialem obrzydzenie na widok jedzenia ale nie musialem wdupićc clenu czy innego syfu, zeby spaść z wagi 20kg bo zrobiłem to dieta.
Zadnych sosów itp i co zyje? ) Wogole czy Ty kurwa kiedykolwiek ćwiczyłeś i prowadziłeś sumienna dieteż
Zgadzam sie, wy tu gówno wiecie... my tu gówno wiemy, oni tu tez gówno wiedza, nie mówiąc juz o nim ':trening:' 'cosl'
ale mię ponioslo, Giere zresztą tesh ->kurwowal ash miloSS ale przynasz ze wiedza o gównie jest przydatnaż mozna po kolorze rozne choroby poznać i takie tam.. no wiesz..goebel bierzesz DF? jak wrazeniaż nie smierdzi ci to karam dla psaż ja po 2 miesiącu wywaliłem to do kosza
hmmm... jakby to ująć - jebie okropnie
Nie wiem co wy wpierdalacie prócz jedzenia nie wnikam ale mit sie potwierdza... koksy są nerwowe.. 'bezradny'zacytowalem bo byla mowa o spożywaniu bialka a kisiel mial racje w sowim poscie...Skoro nie pisze sie sosów i owoców to jaki sens ma rozpisywanie nie kompletnej diety?Nie które sosy są bardzo bogatym źródłem składników odzywczych.500g sosu do spagetti to 8b 68w 13t a jak ktoś je makaron zamiast ryżu to 500g to jego porcja dzienna.
To prawie 70g wegli i blisko 28 energii wiec dlaczego to pomijac?
Zgadzam sie, wy tu gówno wiecie... my tu gówno wiemy, oni tu tez gówno wiedza, nie mówiąc juz o nim ':trening:' 'cosl' aha ale sory jedząc każdego dnia to samo ......
Ale wiadomo, ze tego sosu nie nałożysz na talerz 500g Nie wiem jak inni ale jak ja rozpisuje dietę to pisze sobie odrazu po kilka posilkow, zeby moc zmieniać co możesz zobaczyć w moich dietach ale widocznie inni są twardzi skoro jedza dziennie to samo
Ale wiadomo, ze tego sosu nie nałożysz na talerz 500g napisałem ze porcja dzienna... czyli po 250g porcja to wcale nie jest dużo ja tak zawsze jem
dziennie walisz pol kilo sosu? - ładnie Niestety nie każdy moze sobie na to pozwolić
Nie wiem co wy wpierdalacie prócz jedzenia nie wnikam ale mit sie potwierdza... koksy są nerwowe.. 'bezradny'zacytowalem bo byla mowa o spożywaniu bialka a kisiel mial racje w sowim poscie1) jeszcze żaden mit w historii świata sie nie potwierdził (ale zeby to stwierdzić trzeba liznąć literatury a na poziomie przedszkolnym nie jest ona dostepna), tym bardziej ten (dowod: nie brałem koksu - a jestem nerwowy)2)chlopcze Ty przyznajesz racje kisielowi tylko dlatego ze jeszcze Cie nie zjebał - tani chwyt lizodupa, który szuka poparcia.tyle w temacie -> nie podejmuje dalszej dyskusji
prytznalem mu racje bo napisał ze trzea dużo wpierdalać a nie trzymać sie sztywno diety a ztym sie zgadzam...ty swoim ostatnim zdaniem starałeś mi dojebać ale ci nie wyszlo :
byłem tu kiedyś moderatorem tego dzialu i widze ze poziom kultury zszedl na psy, weźcie nie używajcie wulgaryzmów macie dawać przykład innym a nie kłócić sie o to ze ja napisałem ze 200g bialka, każdy musi poznać swoj organizm jeden bedzie szedł na 120g bialka Michal1992i pujdzie na 200g bialka i finito, rok temu za takie zachowanie użytkowników ladowalismy bana, a każdy na tym forum trzymał forum i starał sie pomoc w każdym temacie wiec panowie wrzućcie na luz i nie kłóćmy sie Temat mozna zamknac.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc