Odp: >>Przyrost<<
Tak jest.
Lepiej troche odpocz1a i przeczekaa ten moment, niż chodzia na siłke z przymusu, i zniechecia sie do niej całkowicie... 8)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → >>Przyrost<<
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jest.
Lepiej troche odpocz1a i przeczekaa ten moment, niż chodzia na siłke z przymusu, i zniechecia sie do niej całkowicie... 8)
Tez mnialem takie okresy kiedy nie chciało mi sie ćwiczyć wtedy robiłem sobie przerwe na 2 tygodnie i potem az sie rwałem docwiczen jak to powiedział mariji
Każry musi przez to przejoa.....
To tak samo ,jak z jedzeniem ,ciekawe jak d3udo bedzie smakowaa to samo danie....
Chociażby to był najwiekszy smako3yk ,po pownym czsie przyprawia o torsje.....
heh albo z muza jedna piosenka sie kiedyś przeje
mi osobiocie po 2.5 miesiąca cwiczen przyros3 bic o 4 cm( z 30cm do 34cm), ale jechałem z koksem równo (tzn nie brałem koksu tylko ćwiczyłem ofkoz ).A teraz kupiłem sobie kredkę i dalej jadę i jest spox
?? ee tam o 4 cm w marne 2.5 miecha ? coś krecisz
no zacząłem ćwiczyć tak na poczatku grudnia, wiec 3 miechy, ile mialem na poczatku - nie wiem, wiem ze na pewno nie 31, coś w granicach 30.
hmm No comments
ja tam nie bede mówić bo i tak nie uwierzycie mowićem na tamtym forum
Ja to nie można zrobią 2 cm w miesiąc! Ja podzczas swoich pierwszych dwu tygodni zrobiłem 1,5 cm w biciu.
Po miesiącu przyszło mi ze 2,5 cm.
Kumple sie dziwili jak mi tak mogą gabaryty rosnac ( z tego zero t3usczu doszło), no a dietka i trening to za wspaniały nie był.
Dużo zalezy od genetyki.size 1Wyslany Czw Lip 15, 2004 4:24 pm:Dodam że na poczatku miałem 3 i byłem bardzo chudy.size 1Wyslany Czw Lip 15, 2004 4:25 pm:w bicepsie oczywiście.
na poczatku to zajebiście puchnie
a ja po ok pol roku cwiczen po malym zastoju zrobiłem armagedona juz z dwa tygodnie temu skończyłem i uroslo mi 3 cm(z 38 na 41)
a ja dodam że po treningu typu armagedon z pewnymi modyfikacjami zyska3em prawie 4cm a dokładnie 3,7cm
genetyka jest tu moim zdaniem głównym wskaYnikiem przy przrostach jak ktoś ma źle w3ukna mięśniowe przez naturę dane to mu nawet 1 takich programów nie pomoże ale co zroboa
hmm genetyka jest bardzo ważna... Jak ktoś ma rozpiskę treningu typu armageddon to na priv albo gg zapraszam
ja tu kiedyś dawałem armagedona w dziale trenig ale ktoś usun13
tego to ja nie wiem ale jeżeli chodzi o ten typ treningu to ze zwalania tego planu od kogoo mizerne mogą być efekty proponuje stwo?ya w3asny w oparciu o prototyp
Te? tak sądze najlepie w3asn1 rozpiskę zrobią na podstawie doowiadzcen treningowych (dzienniczka np.). Ale jak ktoś jest początkujący to nie bardzo bedzie potrafi3.
Nie każdy też program można u3o?ya samemu.
Z armagedonem na przykład mo3by być problem.
No co? JOSEPH Ja nie jestem początkujący i bym nie korzysta3 z tej rozpiski ktor1 bym dosta3 tylko bym zrobił w31sn1 albo poprosi3 qmpla który ma o tym zajebiste pojecie... chodziło mi tylko abym miał jak1 bazę na której bym bazowa3
ja nic nie zmieniałem i mi ładnie poszło a początkujący nie jestem tez
spoko , podstawa to dobra technika i nie wolno zbyt przesadzac a każda rozpiska bedzie dobra
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → >>Przyrost<<
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc