Temat: Jak to jest z ta meta?
mój kumpel chce mnie namówić na to zebym wziął mete.
mówi ze po jednym cyklu nic mi nie bedzie.
Czy faktycznie po jednym cyklu nie ma az takich efektow ubocznych?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mój kumpel chce mnie namówić na to zebym wziął mete.
mówi ze po jednym cyklu nic mi nie bedzie.
Czy faktycznie po jednym cyklu nie ma az takich efektow ubocznych?
skąd wiesz, ze chce Cie namówić ? ktoś go namawia do namawiania i Ci sypnął ?
Chce mnie namówić to znaczy ze mnie namawia ale jeszcze nie namowil 'jezykoko'
A ile masz lat ?
18
jeśli nie jesteś pewien i nie chcesz wystawiać wlasnego zdrowia na probe to olej to bo od " stówki mety " sie zaczyna
Tez tak sadze.Pozatym nie mam w planach wyglądać jak Arnold.
Ale 40cm w bicu musi byc ':-D' i wydaje mi sie ze mogę do tego dojsc bez coxu.
Ja uwazam, ze na koks jest odpowiednia pora gdy ludzie z, którymi o koksie gadasz twierdza, ze masz spora wiedze
Dlatego kto pyta nie bladzi.A ja uważam ze każdy kiedyś coś bral.
są tylko tacy co sie nie przyznaja i ich nie złapali i ci co brali i wszyscy juz o tym wiedza...
Mylisz sie bo są tacy, którzy ćwiczą długo i nic nie brali ( w sensie koksow ). Przynajmniej wierze im w ich slowa.
Ja osobiście nie ukrywam sie zbytnio z tym, ze biorę
Ja jeszcze do niedawna wierzyłem w to ze niektórzy nie biora.
Ale zawiodłem sie na nich.A to czy ktoś bierze czy nie to juz jego sprawa, mi to nie preszkadza, ale mógłby miec chociaż odwagę sie przyznac.
':trening:'
Za bardzo uogolniasz.
Myslisz, ze tylko poprzez koks mozna coś osiagnac? Masz bardzo ograniczona wiedze i tyle.
ogólnie w zawodowym sporcie gdzie liczy sie szybkość i sila to wszyscy biorą i nie ma co tu dyskutowac, ostatnio cztalem ze nawet tancerki np futbolistów amerykańskich wala nachalnie wino,prime i td , poprostu duza jest rywalizacja ,pogon dla pieniędzy i to ich zmusza do wiekszego wysiłku jednak bez koksu daleko nie zajada , z badan wychodzi ze 92% ćwiczących miało do czynienia z saa wiec odpowiec jest prosta moim zdaniem, najbliższy i najświeższy przykład to slynna biegaczka Otej napisałem jak sie słyszy Co do tematu moze zaszkodzić ale nie musi , podobnie jest z woda jeden pije latami drugi ma bole watroby na kacu po pierwszej libacji,poz
Przeczytaj dwa razy pierwsze zdanie Insy."w zawodowym sporcie"
no właśnie w zawodowym sporcie, bo tam liczy sie wynik i pieniadz.
mmaazz1972 mial na mysli glownie amatorski sport, dla zdrowia i z tym sie z nim nie zgadzam
To znaczy z czym dokładniej sie nie zgadzasz ??
A ja uważam ze każdy kiedyś coś bral.
są tylko tacy co sie nie przyznaja i ich nie złapali i ci co brali i wszyscy juz o tym wiedza...
Aha.Bo ja mam takie doswiadczenia zyciowe.Jesli kogoś uraziłem to sory ':trening:'
Siema.Mam do was pytanko czy na ! cykl moze byc 15 tabsow metki i do tego bialko i osłonki syminarol chyba tak sie pisze i hepatil po i kretka po.A co na odbloka i ile prosze pomóżcie pilne.Pozdrawiam
moze byc.
Sylimarol nie dziala juz dawno udowodnione esseliv jak juz, kup listek clomifenu wystarczy spokojnie 5 mg następnego dnia kiedy skończysz cykl i zjedz 8 tabsow, krete zacznij w ostatnim tyg cyklu
a clomid brac ??Mowisz ze lepiej esseliv
a clomid ile po ostatnie tabsie??/edit by YLucillWARN za pisanie posta pod postem i spam!!! Pozatym masz wszystko wyjasnione, wystarczy przeczytać uważnie a nie pisać te same posty i robić syf
a dwa , zasmiećsz inne tematy dawno zakonczoneCLOMID zażynasz NA DRUGI DZIEN OD OSTATNIEJ TABLETKI METANABOLU!!!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc