Temat: Skuteczne nawodnienie
Zaczynając ćwiczenia na siłowni wydawało mi się, że wszystko uda się wypracować wyłącznie treningiem. Ale jak się okazało już bardzo szybko inni wyprowadzili mnie z błędu i powiedzieli, że bez odżywek będzie trudno. I rzeczywiście szybko ich słowa się sprawdziły. Miedzy innymi mój organizm dał mi sygnał, że potrzebuje wsparcia. Nie zdawałem sobie sprawy z tego jak wiele cennych składników będę tracił z każdym treningiem. Dlatego pierwsza rzecz o jakiej pomyślałem to coś co będzie w stanie przywrócić równowagę w organizmie.
I tak w moje ręce trafiła isoactive. Okazało się, że to świetna propozycja, która doskonale się sprawdziła w moim przypadku. Przed rozpoczęciem treningów nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego jak ważne są izotoniki dla sportowców. Wydawało mi się, że zdrowo będzie pić wodę, ale nie wiedziałem, że to co zostanie wydalone z potem z mojego organizmu nie będzie równoważone przez wodę, ale właśnie przez dobry izotonik. Sięgając po Isoactive miałem w reku pierwszy taki produkt, dlatego tak naprawdę nie wiedziałem czego się spodziewać. Okazało się jednak, że pozytywnych efektów było bardzo wiele i szybko zacząłem, je zauważać. Trening nie był już tak dokuczliwy, ponieważ regeneracja organizmu od razu była lepsza. Spożywam, w trakcie treningu ten środek i rzeczywiście na bieżąco do mojego organizmu dostaje się wiele cennych składników. Okazało się, że to bardzo ważne, ponieważ w ten sposób uzupełniam braki, które mogą sprawić, że trening nie będzie tak skuteczny, ponieważ mój organizm nie będzie wydajny.
Isoactive to rzeczywiście świetna propozycja, również ze względu na fajne smaki. Dlatego nie trzeba się obawiać niekorzystnych walorów smakowych, które niestety z zasady związane są właśnie z izotonikami ze względu na skład mineralny. Tutaj producent zadbał o produkt tak, że smakuje naprawdę dobrze. Mimo, że to pierwszy izotonik, który stosowałem jestem na tyle zadowolony, że prawdopodobnie nie będzie chciał go zmieniać i w kolejnych sesjach treningowych również z niego skorzystam.