Temat: Kompleksowe połączenie różnych składników
Odżywka Firestarter activlab trafiła nie tak dawno do mojej ręki i zdecydowałem się wypróbować. Oczywiście jak na każde tego typu połączenie wszystkiego patrzyłem raczej sceptycznie. Jak dla mnie zdecydowanie lepsza propozycją będzie odżywka, która skupia się na jedynej aktywności i patrzy na konkretne składniki jako na te, które są kluczowe. Tego w tym produkcie nie ma, ponieważ mieszane jest tutaj praktycznie wszystko co tylko można. Znajdziemy kilka różnych aminokwasów, beta alaninę do tego część składników pozytywnie wpływających na spalanie tłuszczu obowiązkowo oczywiście pewne elementy, które sprzyjają pobudzeniu mięśniowemu przez tlenek azotu no i dodatkowo jeszcze węglowodany o niskim IG, które mają stać się alternatywą dla słodyczy. Tak naprawdę takimi składnikami można by obdzielić kilka różnych suplementów wspominając jeszcze o dodatkowymi witaminowym kompleksie, który udało się do składu produktu wcisnąć.
Ogólnie można powiedzieć, że propozycja ciekawa dla początkujących, którzy nie mają jakieś specjalności treningowej i chcą tylko nieco wesprzeć swój organizm. Wydaje się, że w takim zakresie ta odżywka całkiem dobrze się sprawdzi, ponieważ jest swego rodzaju gwarancją dostarczenia do organizmu różnych składników. firestarter activlab przez producenta traktowany jest jako odżywka przed treningowa, dlatego to może w jakieś mierze tłumaczyć jej bogaty skład. Osoba, która po nią sięga ma dostać kompleksowy zestaw, który sprawi, że realizowany trening przyniesie więcej pozytywnych efektów. Wydaje się, że w tym zakresie produkt całkiem dobrze się sprawdza. Dlatego jest duża grupa osób, której można go polecić. Ja osobiście czułem się po nim całkiem dobrze i wydaje się, że mój organizm świetnie poradził sobie z tym misz maszem jaki daje nam producent. Ogólnie więc polecić mogę tą odżywkę początkującym, którzy nie chcą wydawać majątku na różne odżywki, ponieważ tak naprawdę nie będą w stanie poczuć między nimi szczególnych różnic, gdyż są dopiero w początkowej fazie treningu.