Temat: Przed treningiem
Dość długo starałem się poszukać dla siebie jakiegoś dobrego suplementu, który będzie w stanie wspomóc mnie przed ciężkim treningiem. Ogólnie dość długo trwały poszukiwania, ale ostatecznie zdecydowałem się wybrać No xplode. Produkt składa się z masy różnych składników, które mają gwarantować na siłowni większa wytrzymałość oraz powiększać możliwości organizmu. W praktyce okazało się, że suplement rzeczywiście fajnie się sprawdził i dał sporo pozytywnych możliwości. Przede wszystkim, jeśli chodzi o realizację treningu to w końcu mogłem wykorzystać swój organizm w 100% i osiągane w ten sposób wyniki były lepsze.
Suplement w formie proszku składa się z kilkudziesięciu różnych składników, dlatego nie ma się tutaj co nad nimi pochylać, ponieważ każdy może się z tym samym zapoznać. Natomiast jak dla mnie warte podkreślenia będzie to, że producent zdołał te wszystkie składniki idealnie ze sobą zestawić i w ten sposób udało się wypracować najlepsze możliwe efekty. Przede wszystkim, gdy chodzi o no xplode to można oczekiwać lepszej wytrzymałości oraz wsparcia dla przemian anabolicznych natomiast zatrzymanie w organizmie katabolizmu. Pompa mięśniowa w moim przypadku zdecydowanie się poprawiła po zastosowaniu tego suplementu, dlatego rzeczywiście świetnie się sprawdził.
Część składników przygotowana jest również pod kątem tych osób, które chcą stracić na treningu zbędne kilogramy, dlatego można powiedzieć, że jest to swego rodzaju spalacz tłuszczu. Ogólnie trzeba podkreślić, że to naprawdę dobrze przygotowany produkt, który świetnie się sprawdza. Część aminokwasów, które się w nim znalazły mogą wpływać na sprawniejszą budowę masy mięśniowej, dlatego na tym polu ten suplement jak dla mniej sprawdził się rzeczywiście doskonale. Jak na odżywkę około treningową to spełnia ona oczekiwania nawet lepiej niżby można było tego oczekiwać, dlatego wszystkim polecam i zachęcam do wypróbowania. Możliwe, że i u Was uda się wprowadzić trening na zdecydowanie wyższy poziom i tym samym osiągi też będą lepsze.