1

Temat: mass core

Zaliczam się do facetów, dla których wygląd własnego ciała ma znaczenie. Nad pięknie zarysowanymi mięśniami pracuję od dawna. Od dłuższego czasu zdaję sobie również sprawę z tego, że sam trening oraz dieta mogą okazać się niewystarczające. Konieczne jest włączenie również odpowiedniej suplementacji. Preparatów wspomagających budowanie masy mięśniowej wypróbowałem całe mnóstwo. Niestety, żaden nie spełniał moich oczekiwań. Aż udało mi się trafić na Mass Core.

Mass Core ma postać proszku, z którego przygotowuje się smaczny napój białkowo – węglowodanowy. Postać suplementu bardzo przypadła mi do gustu. Przygotowany napój naprawdę smakuje doskonale, a jego wypicie nie wymaga w zasadzie żadnego wysiłku.

Mass Core to preparat dostarczający pełnowartościowego biała, które podczas budowy masy mięśniowej jest niezbędne. Do tego zawiera również węglowodany, co chroni przed spalaniem białka na zaspokojenie potrzeb energetycznych organizmu w czasie treningu.

Stosowanie preparatu w moim przypadku zaczęło przynosić efekty naprawdę szybko. Oczywiście pamiętałem, aby stosować się do podanego na opakowaniu dawkowania. Suplement nie wywołał u mnie żadnych skutków ubocznych, nie odbił się negatywnie na samopoczuciu czy zdrowiu. Patrząc więc przez samego siebie, mogę śmiało powiedzieć, że jest to środek bezpieczny, którego zażywania nie należy się obawiać.

Preparat należy zażywać raz dziennie zarówno w trakcie dnia treningowe, jak i dnia bez treningu. Dla mnie jest to chyba najlepsze rozwiązanie. Zaliczam się do osób, które mają skłonność zapominać o czymś, jeśli nie robią tego regularnie. Codzienne zażywanie  mass core sprawia, że nie „ucieka” mi żadna cenna dawka.

W mojej diecie nigdy nie brakowało białka. Czasem jednak trudność sprawiało mi zjedzenie wystarczającej ilości biała dostosowanej do rodzaju mojego treningu i wyglądu mięśni, który chciałem uzyskać. Dzięki Mass Core problem zbyt małej ilości biała po prostu zniknął. Dzisiaj nie muszę się już tym martwić. W moim przypadku preparat Mass Core sprawdził się doskonale.