Temat: dorian yates black bombs
Moim problemem od naprawdę bardzo dawna była zbyt duża ilość tkanki tłuszczowej. W efekcie moje mięśnie nie były widoczne tak, jakbym tego chciał. Eksperymentowałem z różnymi metodami i środkami, ale żaden nie przynosił efektu. Aż wreszcie – za namową kolegi – trafiłem na Dorian Yates Black Bombs. Produkt okazał się być strzałem w dziesiątkę. Ale po kolei.
dorian yates black bombs to preparat, który ma wspomagać utratę tkanki tłuszczowej. Jest to jeden z mocniejszych spalaczy tłuszczu, na jakie udało mi się trafić. W moim przypadku nie tylko pomógł pozbyć się tak znienawidzonego i niechcianego tłuszczyku, ale również sprawił, że przestały mnie męczyć napady wilczego głodu, które zdarzały mi się dość często. Obniżony apetyt jeszcze bardziej pomógł mi w walce o idealną sylwetkę. Podobno specyfik przyspiesza metabolizm, co jest oczywiste, biorąc pod uwagę to, że tkanka tłuszczowa rzeczywiście znika, a jednocześnie wykazuje działanie termogeniczne.
Ja regularnie trenuję na siłowni i w moim przypadku preparat sprawdził się świetnie. Jak podano na opakowaniu, może on być zażywany nie tylko przez osoby trenujące rekreacyjne, ale również przez tych, dla których sport to sposób na życie.
Kiedy szukam preparatów przyspieszających budowę mięśni czy spalanie tłuszczu, zwracam uwagę nie tylko na działanie, ale również postać środka. W tym wypadku preparat ma bardzo wygodną formę do zażycia. Jest to proszek, który wystarczy rozpuścić w niecałej szklance wody. Rozpuszcza się bez problemu, a i naprawdę dobrze smakuje. Przyznam, że pod tym względem jestem czasem jak dziecko – nie zażywam tego, co mi po prostu nie smakuje.
Ja oczywiście stosowałem się do zaleceń producenta, jeśli idzie o dawkowanie. Efekty działania preparatu udało mi się zauważyć dosyć szybko. Do tego nie odczułem żadnych efektów ubocznych. Żadnych mdłości, bólu głowy czy jakiegoś osłabienia. Jak dla mnie środek okazał się prawdziwym strzałem w dziesiątkę i obecnie nie szukam już niczego innego. Ten w pełni zaspokoił moje oczekiwania.