1

Temat: Scitec Nutrition – nowe propozycje odżywek

Odżywki, na jakie się decydujemy pewnie są mocno zróżnicowane, ponieważ rynek daje wiele ciekawych propozycji i pewnie wiele osób decyduje się na ich próbowanie. Ja osobiście także staram się zmieniać wykorzystywane odzywki i dlatego co jakiś czas na mojej półce pojawia się coś interesującego, całkiem nowego. Jeśli chodzi o te propozycje, które nie tak dawno się pojawiły to między innymi firma scitec nutrition ma tutaj wiele interesujących produktów w sprzedaży i osobiście uważam, że ich propozycjami warto się zainteresować.

Te zaoferowane nam odżywki od tej marki są mocno zróżnicowane. Praktycznie każdy może szukać dla siebie coś odpowiedniego również pod kątem odżywek czy suplementów witaminowych. W przypadku tej marki lista produktów praktycznie się nie kończy, ponieważ tych różnych odżywek jest naprawdę bardzo wiele. Podstawa to wszelkie odżywki białkowe i kreatyny, które dla wielu osób są podstawą codziennej suplementacji i realizowanego treningu. Dla mnie to pewna forma dodatku, po którą również staram się sięgać. Uważam przede wszystkim, że trening jest jakimś dodatkiem do codziennego życia, dlatego nigdy nie traktuje go jako być albo nie być.

Nie zmienia to jednak faktu, że sięgam po różne odżywki i staram się być na bieżąco z tym co znajduje się w sprzedaży. Wybierając markę Scitec Nutrition oczekiwałem przede wszystkim szerokiego grona różnych produktów, spośród których będzie można coś ciekawego dopasować do swoich oczekiwań. I tutaj marka mnie nie zawiodła, ponieważ produkty są bardzo dobre jakościowo i jest ich takie wiele., że szukanie idealnej odżywki staje się łatwiejsze. stawiam również na tą markę dlatego, że oferowane odżywki przygotowywane są w formie kapsułek a to rozwiązanie, które uważam za dużo lepsze niż przyjmowanie kolejnych suplementów w formie proszku rozpuszczonego w wodzie czy mleku. Ta opcja w moim przypadku się nie sprawdza i raczej staram się tego typu koktajli unikać. Przede wszystkim nie odpowiada mi smak i z tego powodu chętnie wybieram to co w formie kapsułek.