Temat: Kolacja Wigilijna .....
hm .. za dwa dni wigilia Jak myslicie których wigilinych potraw lepiej unikać a których wrecz przeciwnie . Mysle ze to bardzo dobry temat jak na ta porę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hm .. za dwa dni wigilia Jak myslicie których wigilinych potraw lepiej unikać a których wrecz przeciwnie . Mysle ze to bardzo dobry temat jak na ta porę
chociaż wigilia jest raz w roku i mozna popuścić ogranieczenie tylko bez przesady, ja wiem ze zjem półmisek kutii po właściwym jedzieniu
pzdr
a ja jem wszystko we wszystkich ilosciach az peknewigilja raz w roku i trzeba skorzystac:
Ja tez w ten dzien troszke oleje dietkę Raz w roku taka uczta sie zdarza, warto poprubowac tych 12 potraw
ciasta, slodycze, swiateczna coca - cola.
wigilia i sylwester to jedyne dni w roku kiedy zapominam o kulturystyce.
no moze prawie, bo w ta wigilie wypada mi trening nóg i barkow na siłce dobrzeze w wiligie jeszcze maja otwarta
zgadzam sie z tygrys 1 i Jaron1974 kured tak sie najem ze pęknę WESOLYCH SWIAT FOR ALL WOMEN AND MEN )NA FORUM (
A ja sprobuje 3mac fason nie no oczywiście zartuje, ale i tak nie bede sie opychał na maxa jedyne czego sobie nie odpuszczę to alkoholu na sylwka, bo fajna imprezka bedzie a później total abstynent bede...
Kurde ale ja sie zmieniłem przez ta silownie!!! 8)
WESOLYCH SWIAT!!
Kurde ale ja sie zmieniłem przez ta silownie!!! 8) !
nie tylko ty : ale w sumie to dobrze, będziemy zdrowsi i wieksi 8)
w wigilie zadnych ograniczeń - bede jeść to na co mam ochote, a uwielbiam pierogi z kapusta i grzybami oraz rybe w galarecie
dokladnie, ja sobie na wigile poszaleje, choć ze slodyczami bede trzymał umiar, a tak dla cikawskich to karp w galarecie z warzywami (1 gram) ma proporcje W:2,1 B:26,1 T: 2,9
dokladnie, ja sobie na wigile poszaleje, choć ze slodyczami bede trzymał umiar, a tak dla cikawskich to karp w galarecie z warzywami (1 gram) ma proporcje W:2,1 B:26,1 T: 2,9
Ja laduje ile wlezie a puzniej sie spali na siłce
uwielbiam pierogi z kapusta i grzybami oraz rybe w galarecie
Candy to chyba mamy coś wspólnego
Pozdrawiam
Nie najlepsze jest tylko to,ze przez caly dzien nie powinno sie nic jesc,a o 17 wielka obiado-kolacja!
A ja uwielbiam karpika,rybe po grecku (wiadomo bialko ) Zrobie sobie sałatkę z ...tunczyka (nowe danie wigilijne) Lubie także barszcz z uszkami,pierogi,sernik,makowiec.
A ze nie startujemy w zawodach to możemy sobie dac troche luzu.
do oporu , ale potem znowu bede żałował bo pewnie i popije do tego
a ja sie nie mogę doczekać grzybowej i pierogow z kapusta i grzybami
Pierogi z kapusta i grzybami, KUTIA (obowiazkowo) i karpik
co ino bedzie i ile wlezie az pęknę
bede jak co roku opychał sie ryba po grecku a jak wszem i obec wiadomo ryba bialko <loL>
nienawidze karpić, w Wigilie zamiast karpić jem łososia
pozatym mozna jeść wszystko, wkoncu to jeden taki dzien w roku
Ja uwielbiam karpić pierożki z kapusta i uszka!!!
ooo tak uszka jak juz czasami nie mogę wytrzymać to sobie ukradkiem podjadam
ja osobiście nie lubie karpić ale uwielbiam rybe po grecku ,czy śledzie i w wigilie i dzien swiat napewno sobie nie odpuszczę zarcia Wesolych Swiat !
ja karpić nie lubie(ale chyba bede musial w końcu dużo bialka), ryby po grecku tez, ale za to bede sie opychał salatka warzywna i pierożkami
juz dziś podjadałem rybe po grecku jutro zjem wszytsko !! noi kapusta z grzybami
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc