1

Temat: Cellucor NO3 Chrome - Lepsza pompa mięśniowa

Rozpoczynając trening na siłowni myślałem, że wszystko uda się wypracować bez większych problemów. Niestety mój organizm nie był w odpowiednim stanie i okazało się, że bez suplementów będzie ciężko osiągnąć sukces. I rzeczywiście od momentu, gdy włączyłem do diety pewne odżywki od razu mój organizm zaczął lepiej funkcjonować i zaczęły się pojawiać lepsze efekty. Wśród tych interesujących propozycji, które znajdują się w sprzedaży wybrałem między innymi No3. To suplement, który nie buduje masy mięśniowej, ale odpowiada za kwestie związane z wpływem tlenku azotu na nasz organizm. Dzięki temu produktowi działanie tlenku azotu okazało się skuteczniejsze i w moim organizmie rozszerzone były naczynia krwionośne, co ostatecznie doprowadziło do lepszej pompy mięśniowej. Takie działanie suplementu na mój organizm wpłynęło rzeczywiście doskonale i udało się wypracować więcej pozytywnych efektów.

Ogólnie nie spodziewałem się tego jak wielkie znaczenie może mieć dla trenującego organizmu tlenek azotu. Zawsze byłem przygotowany na to, że będzie trzeba przyjmować białko czy jakiś spalacz, ale nie zdawałem sobie sprawy z tego, że rynek jest tak szeroki i produktów w sprzedaży jest rzeczywiście bardzo wiele. Decydując się na NO3  początkowo byłem sceptyczny ponieważ nie miałem pojęcia jak istotny jest tlenek azotu dla prowadzonego treningu. Odkąd wprowadziłem ten suplement każdy kolejny trening realizowany jest perfekcyjnie i doskonale widać to po moich wynikach. Dlatego, jeśli czujecie, że na siłowni nie możecie wykrzesać z siebie maksimum to zachęcam właśnie do tego, by sięgnąć po ten suplement i bardzo możliwe, że w końcu uda się wyciągnąć z organizmu zdecydowanie więcej. Na pewno to świetna propozycja, której skład dzięki elementom witaminowym będzie także odpowiadał za szybszy proces regeneracji, dlatego na tą kwestię także będzie warto zwrócić uwagę, ponieważ dobra regeneracja daje możliwość wykonywania kolejnych treningów z pełnym zaangażowaniem co doprowadzi do uzyskania lepszych efektów.