Temat: Controlled Labs Green MAGnitude - świetna kreatyna
Długi czas zmagałem się ze sobą nim podjąłem decyzję o tym, by sięgnąć po jakieś odżywki. Przez większość czasu trening przynosił mi efekty bez konieczności stosowania różnorakich suplementów. Przyszedł jednak moment krytyczny i rzeczywiście nie widziałem na siłowni takich efektów, na jakich mogłoby mi zależeć. Dlatego wybrałem na początek Green magnitude zachęcony przez moich kolegów, którzy traktują kreatynę jako obowiązkowy element w trakcie każdego kolejnego treningu.
Po rozpoczęciu stosowania tego suplementu mogę powiedzieć, że przydał się w moim przypadku i rzeczywiście pozwolił na wypracowanie większej ilości pozytywnych efektów w trakcie kolejnego treningu, który był realizowany. Przede wszystkim wcześniej nie przyjmowałem kreatyny i dlatego mój organizm tak szybko na nią zareagował i zaczął korzystać z możliwości jakie niesie za sobą. Mogłem między innymi poczuć większe znaczenie przemian anabolicznych oraz pewne zahamowanie zmian katabolicznych, które na pewno ograniczały w jakieś mierze mój organizm.
Jeśli chodzi o Green magnitude to koledzy zapewniali mnie, że wyjątkową sprawą będzie możliwość sprawnego przyjmowania tego suplementu i jego przyswajania przez organizm. Jako, że jabłczan szybko dociera do moich mięśni może bardzo szybko zacząć w nich pracować i to kwestia, na którą szczególnie warto zwracać uwagę. Jeśli chodzi o ten suplement sprawdził się rzeczywiście doskonale i poprawił moje osiągi na treningach. Widzę wyraźnie przy stosowaniu Green MAGnitude , że mamy więcej siły w mięśniach i energii, która potem jest pożytkowana w czasie każdego kolejnego treningu. To wszystko rzeczywiście fajnie się sprawdziło i każdy kolejny trening przynosi efekty.
Jeśli więc pojawił się także u Was moment krytyczny, gdy ćwiczenia, mimo że bardzo intensywne nie przynoszą już efektów to zachęcam do tego, by wybrać właśnie ten suplement i wprowadzić osiągnięcia swojego organizmu na wyższy poziom, tak by dosłownie każdy kolejny trening był w stanie doprowadzić do rozbudowania masy mięśniowej.