Temat: Xtreme Napalm - Najlepszy wybór
Muszę wam się przyznać, że kiedy czytałem ulotkę xtreme napalm przed zakupem, byłem raczej zagubiony i nie za bardzo do tego przekonany. Żeby jednak nikt nie przeszedł od razu do błędnego wniosku, że odradzam zakup, powiem jasno: był to jeden z moich najlepszych wyborów, od kiedy poszedłem na siłownię i zacząłem trenować. Dlaczego?
Przede wszystkim dlatego, że xtreme napalm jest w stanie ograniczać produkcję kwasu mlekowego w mięśniach i robi to naprawdę skutecznie. Dla mnie to był zawsze największy problem. Niby człowiek jest w stałym treningu już nie pierwszy rok, niby jest fajna siła i wytrzymałość, ale po trochę cięższym treningu czuję się jak mój brat, który tyłek z fotel ściąga raz na trzy lata. Winny temu był właśnie kwas mlekowy tworzący zakwasy. Xtreme napalm tworzy specjalną pompę, która ten kwas niemal natychmiast eliminuje. Czuję to w treningu i po nim. Można naprawdę się przyłożyć.
Zresztą ta pompa naprawdę czyni cuda. Wiecie jak to jest, kiedy jeszcze w zasadzie macie siłę do treningu, ale czujecie już takie zmęczenie, że nie chce się wam nic robić? Niektórzy biorą na to węglowodany i pomaga. Jakiś glikogenie w batoniku. Problem w tym, że od tego się tyje i bynajmniej nie jest to sucha masa. Z xtreme napalm tego problemu nie ma, bo wyłączyły mi się mechanizmy odpowiadające za psychiczne zmęczenie. Mogę trenować tak długo, aż mięśnie realnie przestają współpracować i jest to fenomenalna sprawa. Kiedy zaczynałem brać Xtreme Napalm , fajniej mi się ćwiczyło i po prostu nie byłem zmęczony. Energia i pozytywne nastawienie. Potem stwierdziłem, że mogę zwyczajnie trochę dłużej potrenować i też będzie dobrze. A dłuższy trening to oczywiście szybszy i większy przyrost masy. Jestem już na poziomie, w którym naprawdę trzeba się postarać o dodatkowy mięsień, więc zauważalny przyrost siły był dla mnie prawie niespodzianką. Przesunąłem sobie górną granice możliwości i żałuje tylko, że tak ze dwa lata temu nie miałem xtreme napalm. Byłbym pewnie dzisiaj w znacznie lepiej wyrzeźbionym miejscu.