1

Temat: NITROBOLON co o tym sadzicie???

ello.
ma zamiar kupić Nitrobolon i nie wiem czy warto inwestować kase.jezeli ktoś to juz przetestował czekam na opinie.i jeszcze jedno : czy mozna to mieszac z aminokwasami , HMB i Thermal pro???

2

Odp: NITROBOLON co o tym sadzicie???

To nie jest odpowiedni dzial. Masz tu odsyłacz
Aminokwasy i HMB sobie daruj. W zamian za to kup dobre WPC/WPI i bedzie si. Nawet przy Thermalu.

3

sorki pomyliłem dzialyobiecuje poprawe hehe
a tak na marginesie to gdzie mozna poczytać na temat WCP/WPI a tak wogole to co to jest??

4

WPC Whey Protein Concentrat, czyli jednym słowem koncentrat serwatki wspaniale uzupelniajacy zapotrzebowanie na bialko w całodziennej diecie (cany przystepne). WPI Whey Protein Isolat, czyli produkt z górnej polki (ceny wyższe od WPC). Jest to izolat serwatki.
Forma czysta, praktycznie pozbawiona laktozy i tluszczu.
śmiem nawet twierdzic, ze to anaboliczna formula, gdyż WPI zwieksza produkcje wlasnego tescia.
Taki anaboliczny kop, krotkotrwaly, ale skuteczny To jest podstawowa roznica miedzy WPC zastępującym bialko w diecie, a WPI, będącym anabolicznym stymulatorem.

5

dzieki za info twierdzisz ze amino i HMB nic nie dadzaż? bo jeśli nie to szkoda kasy a w poniedzialek chce isc na zakupy i sie zastanawiam co kupić jeszcze zeby było dobrze.teraz skończyłem kreatyne, HMB i amino.

6

Uwazam, ze przy dobrej diecie oraz odzywce białkowej aminki są zbedne.
Jak masz WPC albo WPI, albo wszystko w jednym, to tymbardziej.
To samo masz w odzywce, co w aminkach.
Tylko, ze tu jest proszek, a tam WIELKIE tablety big_smile A nad HMB posiadam badania, której kompromitują ten zwiazek.
Tak na marginesie, to twój organizm sam wytwarza HMB powtórzę wiec raz jeszcze, zamiast HMB i aminkow, kup jakieś dobre bialko Jak jesteś z WAWY, to mogę dac ci namiar na hurtownie

7

Widze ze sie dogadamy nie ma to jak rada starszego kolegi wiec juz postanowilem:
-Themal
- WPC/WPI
i do dziela!!!
wilkie dzieki

8

DAWID>>> po to tu jestesmy, by doradzić by nie wywalać ciężkich pieniędzy w błoto Widze, ze masz wpisane w profilu, ze jesteś z Brodnicy.
Sentyment mnie ogarnal.
Za czasów LO jeździłem tam z koleżkami pod namiot na koncerty.
To byly czasy.
kiedyś Brodnica byla slynna z corocznych koncertow.
A jak jest teraz? Tez co roku coś sie tam dzieje?

9

:-Dha no to pieknie wyobraź sobie ze ja mieszkam nad Niskin Bródnem czyli nad samym jeziorem): teraz co prawda tam jest dyskoteka i tez jest fajnie.
ale pamiętam tamte czasy i było zajebiście bardzo wesoło hehe.no a teraz jest jeszcze lepiej,jesli masz ochote to zapraszam w te piekne strony

10

akurat za tydzień jest zlot motocykli nad jeziorem, to pewnie bedzie wesolo.tu w lato awsze sie coś dzieje dlatego wracam z wawy tu co tydzień na weekendy