Temat: Nieodwracalne skutki uboczne
Witam, zauważyłem ze strasznie dużo sobo nie znajacyh sie na koksach chce je zazywac, jak by to byly witaminki z apteki  wogule nie majac nawet podstawowej wiedzy na ten temat... Uwazaja, ze juz po miesiącu beda brac 200kg na klatke i wyglądać jak Pudzianowski, wogule nie myslac o NIEODWRACALNYCH skutkach ubocznych.
 wogule nie majac nawet podstawowej wiedzy na ten temat... Uwazaja, ze juz po miesiącu beda brac 200kg na klatke i wyglądać jak Pudzianowski, wogule nie myslac o NIEODWRACALNYCH skutkach ubocznych.
uważałem zawsze, ze na branie koksow jest zawsze czas, (nie koniecznie 1 miesiąc po ropoczeciu treningu) a brak fundamentalnje wiedzy na ten temat skutkow, jest powodem właśnie branie przez hmm...( niewime jak nazwać takie osoby co ćwiczą miesiąc i łykają metke)...Wiec poropnuje zeby tutaj każdy wypowiedział sie o nieodracalnych skutkach ubocznych, jakie przydazyly sie wam, lub waszym znajomym...
o tym jakie są ubytki w produkcji hormonow, np testosteronu.. poktoryms tam cyklu itp.. kiedy przestają pojawiać sie przyrosty itp.. jakieś choroby i problemy ze zdrowiem....
 zeby nie tracic miesni jak bede gubić tłuszczyk Wszystko co mogę to robie naturalnie.
 zeby nie tracic miesni jak bede gubić tłuszczyk Wszystko co mogę to robie naturalnie.