1

Temat: Ptrzebuje porady

Witam!Jestem po kuracji 4 kg magnum 8 i urosl mi brzucho i przytyłem 4 kg /.Czytalem iz dobrze jest brac jakieś węglowodany po treningu na silowni...bo ja sobie tak pamyslalem zeby moze kupić sobie Carbo i je sobie tam wcinać Dobrze kombinuje??Jeslni nie to doradźcie i cos.Suple na masę bo jestem juz troszeczke grubszy.Zylem dieta przez 2 tyg.
i w końcu wyszlo na to ze nie da rady wiwinac sie od dużych mamusiowych obiadków Wiec jestem bez diety.

2

Odp: Ptrzebuje porady

carbo jest wprost nakazywane po treningu bez diety to nie ma sesnu suplementacji prowadzić

3

A to coś mi da jeśli bede to jadł po treningu czy poprostu mi sie to wogole nie oplaca hmm

4

dużo da, zahamuje katabolizm i uzupełni glikogen w mięśniach

5

Aha dzieki to troche sobie tego zakupie jak bedu jutro z ojcem jechał do wiekszego miasta.Jakie Carbo mi proponujesz??

6

to raczej bez znaczenia, takie sredniej ceny kup

7

tu nie ma znaczenia, olimp, biogenix, albo.... Vitargo:D

8

I stosuj go z umiarem, bo ci jeszcze wiekszy bęcwał urosnie... skoro masz juz do tego tendencje, to ostroznie z wszelkimi weglowodanami.

9

ok bede uważał //:-D :-D /.To sie stosuje mniejwiecej 1 gram na 1 kilogram ciała tak??

10

wal 40-50g po treningu, starczy

11

jak masz tendencje do tycia- chociaż po wadze nie widac- to troszke zmniejsz porcje.

12

A ja tam np.
preferuje gainerka po treningu.
Przy podobnych cenach carba i gainerow, to drugie wydaje sie lepsza inwestycja //:-D :-D /

13

Pewnie, ze lepsza //:-D :-D /

14

kupiłem Carbo bx biogenixa i mam putanaie czy mogę to rozrobić w mleku??Czy stosować sie do instrukcji i w wodzie??Na opakowaniu pisze zeby brac przed i po teningu...Ale wy mówicie ze lepiej po tak??to tak zrobie //:-D :-D /

15

przed treningiem jedz normalny posilek, w mleku czy w wodzie, jak nie masz tendencja do tycia to wal jak chcesz