Temat: Pierwszy Cykl
ćwiczę juz 6 miechow.Od lutego planuje zacząć pierwszy raz brac kreatynę mono.Mam zamiar zakupić Creapure Monohydrate Powder 300gr Olimp,Dextro Juice,Mass XXL 4,8 kg.Czy to bedzie dobre polacznie na poczatek ????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Pierwszy Cykl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ćwiczę juz 6 miechow.Od lutego planuje zacząć pierwszy raz brac kreatynę mono.Mam zamiar zakupić Creapure Monohydrate Powder 300gr Olimp,Dextro Juice,Mass XXL 4,8 kg.Czy to bedzie dobre polacznie na poczatek ????
wiek 17 lat? wage jaka masz? tej krety to chyba za molo jest? czy dobre zalezy od upodobań właściwie i od budowy ciala, ja bym massa w zyciu nie kupil, ale moze tobie sie przyda
Wiek 18 lat,waga 7 kg,wzrost 18 cm.Krety chyba starczy bo bede brał 1 g w dni terningowe i 5g w nietreningowe wyliczyłem ze starczy na 6 tygodni.
ja bym massa w zyciu nie kupił
A czemu tak piszesz?
Ja biorę masa i nie narzekam (tylko ten smak mi przeszkadza, bo mam bananowy)
Mysle ze za dużo massa chcesz kupic! Wystarzy Ci 3 kg. Bierz 2-3 razy dziennie po 5 g. chyba ze masz kasy to pij tak jak jest na opakowaniu napisane
ja bym massa w zyciu nie kupil, ale moze tobie sie przyda
Glupota.
Bardzo dobry gainer,. To jest typowy hard gainer i w polaczeniu z kreatyna, super efekty.
Faktycznie wybierz jakiś konretny samk bo banan moze mdlić ale toszczegol
Polecam
każdy chyba tak zaczynal.......;
A jaki smak polecacie ????
Nie wiem jaki masz gust, ale ja mój smak bananowy przełykam średnio dobrze Hmm.. ale na pewno jest lepszy niz oliwa z oliwek Ja mass nie lacze z kreta, narazie wcinam go samego.
2-3 razy dziennie.
dlaczego bym go nie kupil? ponieważ mam wystarczająco dobra diete, tak samo jak nie potrzebuje kupować bialka.
Nie napisałem ze jest zly, nawet nie brałem to i tak nie mogę powiedzieć
mass jest dobrym gainerem, chyba jednym z najpopularniejszych a smak tradycyjny- czekoladowy
a zakupiłeś to juz? najpierw sie zastanów czy ci mass jest potrzebny. jak nie masz diety to nic nie kupuj szkoda kasy. a jak kreatyna to polecam tez bialko zakupić
dietę mam tylko nie mam czasu na regularne posilki,dlatego musze sie dożywiać gainerem.
no to kup masa do uzupelnienia diety.
a co do krety to moze jeszcze poćwicz na sucho troche, bo jak sila idzie bez problemu to po co brac?a jak juz kupujesz to kup bialko do tego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Pierwszy Cykl
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc