Temat: MALY PYTANIE!!!
Siema!! Mam takie pytanie czy bo dłuższej ( 6 miesiecy) przerwie w cwiczeniach chce zacząć ćwiczyć i czy mogę odrazu tez brac odzywki czy musze ze 2 tygodnie poćwiczyć i dopiero odzywki?? Z gory dzieki!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → MALY PYTANIE!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema!! Mam takie pytanie czy bo dłuższej ( 6 miesiecy) przerwie w cwiczeniach chce zacząć ćwiczyć i czy mogę odrazu tez brac odzywki czy musze ze 2 tygodnie poćwiczyć i dopiero odzywki?? Z gory dzieki!!!
jeżeli jest dieta to jako uzupelnienie możesz brac gainera/bialko w zależności od brakow
poczekaj jak wrócisz do formy i wtedy zapodaj jakieś suple tak to walisz kasę w bloto, lecz jeśli to uzupelnienie diety tak jak Wacuś pisze to odrazu możesz
zazwyczaj bierze sie suple po ok.
pol roku jak ktoś ćwiczy od zerawlasnie, na poczatku daruj sobie bo organizm bedzie bardzo dobrze reagował na rozwój miesni
JA wczesniej juz ćwiczyłem tlyko mialem dluzsza przerwe...;P a jak ktoś zaczyna od zera i weźmie kreatynę lub inna odzywke to nic mu to poprostu nie da tak jakby ćwiczył na sucho czy mogą byc jakieś skutki uboczne...???
skutki unoczne w odzywkach jakby było to nie byly by dopuszczone na rynek //:-D :-D Odzywki to samo zdrowie A ogólnie lepiej poczekaj jakiś czas z odzywkami, wiadomo, ze na poczatku będziesz w szybkim tempie wracał do formy, a jak juz zobaczysz, ze jest dobrze, albo ze dalej juz nie idzie to wtedy zacznj //:-D :-D /
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → MALY PYTANIE!!!
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc