Temat: polskie wpc
szamał ktoś to chyba mozna w sklepah z odzywami dostać i w miarę tanie chyba bo o ostrowii to na razie pomazyc mozna :evil:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → polskie wpc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szamał ktoś to chyba mozna w sklepah z odzywami dostać i w miarę tanie chyba bo o ostrowii to na razie pomazyc mozna :evil:
Nie wiem o jakie bialko ci chodzi.
jest na allegro i w gazetach rekklamuja
qrde ile kosztuje i gdzie zakupić !! a o tej ostrowi tez bym mugl ktoś coś napisać do huja !
a nazwe podasz ... ?
allegro mi sie kojarzy z serwatka bialkowa
a tu o niej poczytasz:
olje nie pamiętam cen ale nie jest drogie a o ostrowii zapomnij
hm czemu o ostrowi mam zapomnieć ;p jest niedostwpna czy co ?
dlaczego ?
CENZURA
Ostrowia to nie Mlekovita (na allegro mozna znaleźć aukcje, na której gosc sprzedaje 25kg wór serwatki białkowej - bialko to tylko 11g/100g; laktoza tam rzadzi)
Przeciez Ostrowia ma bardzo dobrej jakości WPC.
Pol roku podobno otwierali i szykowali sie z linia produkcyjna.Zreszta zostało przebadane i porównane z innymi i wypadło najlepiej.
Dobre bezsmakowe WPC.
tak wszystko sie zgadza ale ja chciałbym to kupić w sklepie z odzywkami czy to dla nich tak i problem to sprowadzić a co do nazwy to poprostu polskie wpc z takim kolesiem na nalepce
i co wy na to nie najwyzsza cena nie?
a chłopaki myslicie o tej serwatce http://www.strefamocy.wer.pl/product_info.php/products_id/669OXY-GEN Naturalna Serwatka smakowa 5000g 80g bialka/100g - 5kg za 79zl
a laktozy?
nie zdążyłem sie zapytac, bo właściciel sklepu mi spierniczył z gg
GoodletR, thx za info chyba sobie zamowie
Powiedz jeszce jak mam znalezdz ten sklep lubb daj jakieś namiary
GoodletR, NIE USKUTECZNIAJ REKLAMY NA FORUM
nie ma za co KopciuszekkPol
artek96, jak chodzi o serwatke OXY-GEN'a, to kliknij w moim poprzednim poscie na pelna nazwe podanego supla (jest mniejsza czcionka) i zostaniesz bezpośrednio przeniesiony do tego sklepu ; a jeżeli chodzi o serwatke Ostrowia, to w cytowanym mailu pisze, ze mozna kupić wysyłając zamowienie mailem
pozdr
Serwatka smakowa Oxy-gen od serwatki z Allegro rozni sie jedynie smakiem Przeceiz to tylko serwatka bialkowa, wiec nie ma o czym dyskutowac.
sorry za uskutecznianie rekalmy - nie mialem tego na celu, nastepnym razem nie bede uskuteczniał
Ja jak kupuje odzywki to tylko od 15 zl wtedy mam gwarancje lepiej eypieprzyc dużo niz kupić odzywke za 45zl
bądźcie czujni nie raz mi sie to zdarzyło
odnośnie wspomnianej serwatki za 79zl, to radze nie kupować - inny sklep, inne opakowanie, ta sama nazwa (i firma) i... tylko 13g bialka (a cena o 4 zl mniejsza)
i zeby żaden mod/admin sie nie czepićl - nie uskuteczniam rekalmy, tylko ostrzegam przed tym dziwnym zjawiskiem jakim jest serwatka oxy-gen'a
GoodletR, kwoli jasnosci. Uskutecznianie reklamy na forum, to np. zachwalanie produktow/suplementow podajac konkretne zrodla ich nabycia z adresami, meilami, tudzież linkami do stron www.
PS. I bardzo dobrze, ze ostrzegasz, bo to nie produkt dla kulturystów
ta serwata to podobno shheet
to ladna poppucha z tya serwatka to preparat wzbbogacony o serwatke bialka 80% ale nie jest napisane ile tego bialka dodali to najprawdopodobniej gainer słabiutki jest i ma zapewne 1 g bilaka w 1 g preparatu po cenie mozna takie proporcje wnioskować
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → polskie wpc
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc