Odp: SPOSOBY
JA BYM PROPOWNOWAL Z OTWARTEJ dłoni TYLKO KANTEM OCZYWI¦CIE W KARK LUB POTYLICE MROCZY PO JEDNYM STRZALE I KOLO WIDZI GWIAZDY WTEDY ROBISZ CO CHCESZ
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Sztuki walki → SPOSOBY
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
JA BYM PROPOWNOWAL Z OTWARTEJ dłoni TYLKO KANTEM OCZYWI¦CIE W KARK LUB POTYLICE MROCZY PO JEDNYM STRZALE I KOLO WIDZI GWIAZDY WTEDY ROBISZ CO CHCESZ
tylko jak to zrobić stojąc twarzą w twarz??
najważniejszy zawsze jest pierwszy cios
latwiej trafić jak sie celuje 20cm za ucho
(zabezpieczenie w razie uników :-) )
widziałem takich kozakow ze mosial bys mu ręce i nogi połamać zeby przestał , a nawet jeszcze by cie gryzł przy mnie napierdalali sie butelkami po łbie i drabami takimi co sie wpierdala kolo drzewek zeby rosly prosto koleś wyglądał jak rambo mial pewnie do zalozenia ze 3 sfow i talej lazl jak pit bull na takiego to nie daj boze trafić moim zdaniem najlepiej jest z bani jak ktoś umnie pierdolnąć to nie ma kozaka kiedyś za malolata poszlem z takim łobuzem na dyskotekę i sprol sie do takiego kikboxera o piwo to dostał takiego kopa w ryj ze nie widziałem nogi kumpel tylko lep mu odskoczył i jak mu zapierolil zdyni przez tlum to mi koleś mówił ze na sali słyszał taki zgrzyt lamanej kosci koleś nie nadawał sie do walki
Teraz jest pełno kolesi którzy pierwsi zaczynają i jak dostana po ryju dzwonią na psy wiea ja proponuje uderzenie w ?o3adz i nie ma kolesi.
A jak nie bedzie poobijany to w sadzie gówno Ci udowodni.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Sztuki walki → SPOSOBY
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc