Temat: anapolon co i jak ???
Witam chciałem sie dowiedzieć czegoś wiecej o anapolonie.interesuja mnie wasze opinie na temat tego staffu,jak sie dawkuje ile czasu trwa cykl i jak sie odblokowuje.z gory dzieki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam chciałem sie dowiedzieć czegoś wiecej o anapolonie.interesuja mnie wasze opinie na temat tego staffu,jak sie dawkuje ile czasu trwa cykl i jak sie odblokowuje.z gory dzieki
to jest b.mocny staff
lepiej poczekaj jeszcze troche na niego
ja nie chce go brac tylko chce pogłębić swoja wiedze narazie nie mysle o tak mocnym koksie.
Fakt bardzo mocny towar.
mój kumpel to zaczął brac, przy wadze około 65 kilo.
Nie widziałem go 2 tyg.
i przypadkiem na ulicy go zobaczyłem to szok :motylanoga: Tak mu szyja spuchla ze normalnie to jest niemozliwe.
To jeden z najmocniejszych sterkow - trzeba wiedzieć jak brac bo skutki uboczne to sa...
ktoś zna jakieś konkrety???
Z tego co czytałem to super jest nawet do 1 kg mozna nabrać w czasie cyklu ale ponoć nabrana masa jak szybko przyszla tak szybko znika.
cykl na anapolu trwa 3-4 tygodnie po 2- 3 tab na dzien zalezy jak kto woli.
Cykl nie moze trwać dluzej niz 4 tygodnie bo po tym okresie nie notuje sie juz zadnych przyrostow. Niezbedne jest odblokowanie Colmidem i HCG gdyż skutecznie blokuje podwzgórze i przysadke.
Dawkowanie: 1 tabl. dziennie nie dluzej niz przez 4 tygodnie.
Oslona i regeneracja watroby: Sylimarol, Hepatil.
Po cyklu koniecznie odblokowanie (Clomid, Nolvadex, HCG...).
To nie jest wcale taki mocny środek tylko 1 tabl. ma az 5 mg czynnej substancji, jakby brac 50mg Metanabolu dziennie to tez rezultaty byłyby przynajmniej tak samo duze.
a wontrobe od mety musiałbyś wymienić po 10tabletkach dziennie?za ile za 2miesiace zastamow sie co piszesz czlowieku!
Nie wiem czy akurat wontrobe musiałby wymienic, a 4 tyg.
to jeden miesiac, a nie dwa.
Nie pisze o sile skutków ubocznych tylko o potencjale anabolicznym, a to nie to samo.
dzieki za informacje, ja i tak nie mogę tego brac bo mialem żółtaczkę typu b jak mialem 12 lat wiec musze sie oszczędzać albo kuc ale to tez daje po Watrobie
No to daj sobie spokoj jak miales żółtaczkę kiedys.
Ja bym na twoim miejscu wogole nie ryzykował koksu.
to nie jest środek dla amatorow.
Jezeli miales problemy z watroba wczesniej to masz 2 wyjscia, Pierwsze lepsze to odpuscic w ogole, a drugie to bezwgledne czeste robienie testow watrobowych w trakcie inaczej rozwalisz sobie watrobe masakrycznie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc