Temat: Zaczyna sie...

No to byłem dziś u lekarza.
przyznałem sie szczerze, jak na spowiedzi, co lykalem... i mam skierowanie na gastroskopie, mocz i proby wątrobowe :? Sie kuwra rozpędziłem z tymi anabolikami :?

2

Odp: Zaczyna sie...

ale masz jakieś dolegliwości ?
po co mu sie spowiadałeś ?

3

to co wyzej. to jakiś dobry lekarz sportowy/endokrynolog/androlog ?

nadal zadaja sie tacy lekarze dal których kreatyna to SAA...

pozatym mój przypadek, lekarka powiedziala:

propecia 1mg (28 tab 180pln) jest na lysienie, ale penester 5mg (28tab za 80pln) jest na... prostate. dla niekumatych oba srodki zawierają t sama substancje czynna - finasteryd...

4

Lekarz pierwszego kontaktu o specjalizacji: medycyna jadrowa big_smile Poszedlem, bo od pewnego czasu strasznie chodziłem rozdęty i mialem bole w jamie brzusznej (pokuwalo mnie, a to po prawo, a to po lewo). powiedziałem babie, ze nałykałem sie troche lekow pobudzajacych wzrost miesni o substancji czynnej - metadienon big_smile O innych juz nie wspominalem, bo od razu powiedziala, ze zrobimy proby wątrobowe (ASPAT i APAT) no i mocz (no to sie teraz wszystko w moczu wyda). No i kuwra łykanie weza... ostatnio połknąłem 1,5 m o grubości kciuka... płyny leciały mi wszystkimi dziurkami Badanie jebitnie meczace... Po 1 minutach gastroskopii, czujesz sie jak po 2 godzinach biegu pod gorke.
Ech...

5

pozostaje tylko trzymać kciuki zeby te badania nic zlego nie wykazały

6

nic tylko zdrówka życzę !!!!!! Pozdro !!!!

7

Ja tez sie dorzucam do inicjatywy forumowiczów i nikomu nierzycze gastroskopii poprostu masakra.
Wracaj do zdrowia marjio.

8

te proby wątrobowe to pobierają ci krew? a co do gastroskopi to ci wkładają rurke w dardlo czy jak? ochyda zdrowia życzę

9

właśnie dlatego nie chodze do lekarza 8)
życzę zdrowia !!

10

Panowie dzieki za wsparcie duchowe Jestem juz po gastroskopii i z zoladniem nic powaznego.
Krew mi dziś sciagneli, wiec czekam teraz na proby wątrobowe : W czwartek wyniki Sam jestem ciekaw na jakim poziomie mam enzymy big_smile Zobaczymy, czy hepatotoksycznosc, to mit czy prawda.
Przedstawie wyniki i napisze mniej wiecej ostatnie cyklony

11

marjio , zdrowia !
opisz wszystko

12

każdy musi kiedyś przez coś takiego przejscGastroskopi jeszcze nie mialem i nie chce miec:D
Zdarli z Ciebie kasy za badania krwi?bo mi ok 150zl bo nie wiedziałem ze na bezpłatne trzeba czekać 10-14 dni a platne są za 2 dni Na bledach człowiek sie uczy
Powodzenia chlopieps jak Cie kuje to nie możesz jeść chwilowo ostrych potraw(zero papryki pieprzu itd) do tego hepatilek i kefirki....mi pomagalo zawsze ale nie wiem co ty za hardcorowiec jestesNikogo tu nie znam ale poznam heh

13

ROSALVA... spoko spoko, w osłonach jestem mistrzem dlatego mnie tak ciekawią wyniki.
Kluc nie kluje, bo wszystko robiłem tak, by nie kulo.
Poza ty, kiedy juz kluje, to kaplica.

14

hehe życzę powodzenia Oby wskaźnik nie przekraczał normy o 1 razy hieh

15

Niestety. Proby wątrobowe podwyzszone. Co prawda miąższ nie uszkodzony, ale:
AIAT - 64,4
AspAT - 34,7
Bilirubina - 0,67
mogę o piwku zapomnieć przez najbliższy miesiąc A w weekend mam bal Gazety i wszystko za freeco Browar, grille i koncert Manam

16

a jakie są normy ?

17

Florrie1970 to nie wiesz jak sie robi browar jak w butelkach to bierz krate do samochodu i będziesz jeszcze mail okazje go wypic ; i zdrowia życzę

18

N0rmand... właśnie lekarzmi nie powiedział nic o normach, dlatego nie wiem, czy są bardzo zawyzone, czy nie

19

Norma: AspAT (AST, GOT) < 4 U/l (jednostki tradycyjne)
AlAT (ALT, GPT) < 4 U/l (jednostki tradycyjne)

20

No to widac, ze AIAT mam ewidentnie ponad norme.
Dzieki N0rmand

21

AspAT zbliza Ci sie do maxa : ale właśnie czytałem przypadek goscia który mial 170, a po 2 latach zeszło mu do 25

tak czy inaczej, musisz odstawić towar na jakiś czas , mysle ze z odzywkami tez powinniennes przystopować

22

Florrie1970 miales treningi w czasie tyg.
od pobierannia krwi ? przeczytałem ze 2 dni temy, iz AST i ALT wystrepuja także w mięśniach i w skutek treningu pojaiwaja sie w krwioboego, przez co jak lekarz pala i nie wie o tym blednie odczytuje wyniki...

23

dokładnie dzien przed pobraniem krwi mialem trening (redukcyjny wiec wyczerpujacy). Moze sie przyczynił do wyniku badania.

24

a maiłeś podac te cyklony jakie miales

25

no wiec moim zdaniem nie martw sie az tsak bardzo nać i esselive ;