Temat: Dieta + Odzywka + Trening na MASE! Do sprawdzenia
Czesc!Wlasnie zaczelem śmigać na silke, strasznie bola ręce ale to chyba normalne na poczatku //:-D :-D Wiek prawie 17, waga ok 64kg, lapa 29 //:-( :-( /Chcial bym do wakacji ważyć ok 90kg tylko nie wiem czy to mozliwe...Nasza silka to laweczka prosta i skosna, sztanga, hantelki, worek, drazek.
Chce tam poćwiczyć do końca roku i isc na profesionalna silke.Kumple mi pokaza jak dokładnie robić cwiczenia.Mam pytanko co do diety i treningu.
Potrzebuje takiej mega mocnej diety po której jak najwiecej przytyje! Czy takie coś jest ok?posilek I gódź 8 -Mleko zaw.
1,5 % tluszczu -300g -Musli - 150g posiłek II gódź 1 -Jaja kurze cale 3 jaja -Chleb razowy - 50g -Szynka z indyka- 100g posiłek III ( obiad ) gódź 12 - 13 -Ryz ew Ziemniaki 1 g -piersi z kurczka - 150g -salatka 60g - Pomidory, salata, papryka - Polane tym poniżej -oliwy z oliwek (10g ) posiłek IV gódź 15 - 16 -ryz bialy - 100g -udka z kurczaka 1 g -salatka - pomidory, papryka, Polane tym poniżej -oliwy z oliwek (10g) posiłek V gódź 18 - 19 -ryz bialy 100g -Ser twarogowy chudy - 150g -jogurt -100gui co dalej to nie mam pojecia //:-( :-( /Na siłkę chodze o godz.
19/uCzy taki plan bedzie ok? I polaczenie grup mięśniowych : Trening I Klatka, triceps Trening II Plecy, biceps Trening III Barki, przedramie, kaptury Trening IV Uda, łydki Przy polaczeniu nr.
I cwiczenia na brzuch wykonujemy we wlasnym zakresie 3-4 razy w tygodniu.Plan treningowy I : Dzien 1 Klata -wyciskanie sztangi na płasko 4 serie 121088 -wyciskanie hantli na skosie 4 serie 1512101 -Rozpietki na płasko 4 serie po 1 Triceps -Francuskie lezac lub stojąc 4 serie 121088 -hantlekiem za glowa 3 serie po 1 Dzien 2 wolne Dzien 3 plecy -podciaganie na drazku 3 serie po max -wioslowanie sztangi w opadzie 4 serie 121088 -wioslowanie hantelkiem w opaciu o ławkę 3 serie po 1 Biceps -unszenie sztangi 4 serie po 121088 -unoszenie hantlekow w lezeniu na skosie 45st 3 serie po 1 Przedramiona -podchwytem 3 serie po 2 Dzien 4 wolny Dzien 5 Barki -wyciskanie zza karku 4 serie po 121088 -podciaganie sztangi wzdluz tułowia 3 serie po 12108 -unoszenie hantli bokiem w opadzie 3 serie po 1 -szrugsy 3 serie po 2 Nogi -przysiady 4 serie po 121088 -martwy ciąg 4 serie po 1512108 -przyiady wykroczne 3 serie po 1 -wspiecia na place 3 serie po 2 Dzien 6 i 7 wolneJakie odzywki kupić na sam poczatek, tzn.
chodzi mi o jakiegoś gainera + jeszcze cos, a pozniej, tzn.
tak w marcu bede chciał zrobić sobie duza kuracje tak za 700zl //:-D :-D /PANOWIE POMOCY! Chce miec naprawdę porzadna dietę jak i plan, chce rosnac zdrowo /p.s.
słyszałem ze dla mnie dobry bedzie WEIDER mega mass 4 czy jak tak...Pozdro, z gory dzieki za pomoc!