Temat: bOrInG ....
HEJ Co mozna robić w domciu oczywiście poza treningami by sie nie nudzić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
HEJ Co mozna robić w domciu oczywiście poza treningami by sie nie nudzić
mnóstwo rzeczy, wystarczy tylko odrobina kreatywności w zyciu i jakoś pojdzie.
Zawsze mozna wyjsc na swieze powietrze !
hej poza tym tym ze często jestem na swizym powietrzu bo biegam z pieskiem,jezdze na rowerze,w domciu od czasu do czasu cosik poczytam ..... idt !! dlatego myślałam ze coś fajnego i oryginalnego przeczytam
Znajdz chlopaka, we dwójkę zawsze razniej i co dwie głowy to nie jedna . Swoja droga to łatwo jest sie wymadrzac, ale ja zawsze sobie znajde zajacie.
Pozdrawiam
ja sie nie wymądrzam !! chłopaka mam ale niestety do poludnia pracuje
Nie zrozumiałaś mnie mówiłem o sobie - ze ja tylko prawie mądrości !
kekeke LOL ;
Boby, chłopaka sobie znalazles?
Malutka możesz zacząć uprawiać Pilates : takie jak by to są wygibasy takie rozciaganie itd krztaltuje etz sylwetkę rozciąga mięśnie i dobre jest dla dziewczyn wpisz na Kazaa Pilates i ściągnij se jakiś filmik zebys wiedziała jak to mniej wiecej wyglada
o i o taka rade mi chodziło dziekuje Cecil1985 :*:*:*
hrhr
tylko powiem ci szczerze ze przeszukałam necika i nie mogę znaleźć zadnych przykładowych ćwiczonek
napisałem na gg do koleżanki ktora cwicyzla ten Pilates ale nie wiem kiedy odpowie bo ona teraz na wsi jest a narazie sproboj poszukać na Kazaa kiedyś ona mówiła ze jest tam sproo filmików pokazujacych treningi Pilates instrukatozowe itd
co robic...jest wiele rzeczy do wyboru ja jak sie nudziłem to rozciągałem sie...i musze powiedzec ze dało to dobre efekty...a te PILATES, tez moze byc, linki w poscie obok.
dla mnie najlepszym sposobem na nude, jak juz wszystko inne zawiedzie, jest robienie wokół chaty.
jak Ci sie nudzi, to i tak Ci wszystko jedno, a potem starzy sypić kasa :D:D
stary masz racje, ostanio mam troche wolne to co chwile wymyślają jakieś roboty i co tu robic...trzeba zapie***ac noi sie człowiek nie nudzi a i starzy inaczje patrza na ciebie..kiedy jeszcze mialem jakieś fochy teraz to mi wszystko jedno..
dzieki za rade !!
mnie tez sie nudzi, od kilku dni biegam z walkiem do malowania i maluje mój domek
nie ma jak prace domowe :
heheh jesteśmy kobiety pracujace, zadnej pracy sie nie boimy, co nie chłopaki ?
no wy to chociaż jakieś prace remontowe sobie możecie robić a ja nie
Malutka ty za to jakieś prace w ogródku se możesz zrobić
niom trzeba miec ten ogrodek hej a gdybym miala taka prośbę zeby ktoś z was ściągnął mi cosik na wyszukiwarce i przesłał mi e-mailem???buzka
a i malutka mam ejszcze ejden pomysl na nudę zajrzyj do dzialu nasza galeria i zobacz mój mega super extra Meczet :
nom zaraz sprawdzę ) a nie ściągnął bys mi pilatesa :??
hehe zebym mial jakiś kolwiek program p2p ale Kazaa za dużo wirow ma a Emule czy Dc++ nie umiem obsługiwać
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc